Siekdami užtikrinti efektyvų mūsų interneto svetainės veikimą, jos veikloje naudojame slapukus - (angl. cookies). Tęsdami naršymą interneto svetainėje, sutinkate, kad Jūsų kompiuteryje būtų įrašomi slapukai iš interneto svetainės www.siauliai.lt. Susipažinkite su   Privatumo politika.

 


 

Skelbiamas butų pirkimas pagal projektą „Socialinio būsto fondo plėtra Šiaulių miesto savivaldybėje“

Šiaulių miesto savivaldybė įgyvendina projektą „Socialinio būsto fondo plėtra Šiaulių miesto savivaldybėje“ (toliau – Projektas), kurio metu planuoja įsigyti socialinius būstus.

Projekto tikslas – padidinti Šiaulių miesto savivaldybės socialinio būsto fondą, siekiant išplėsti galimybes apsirūpinti būstu socialiai pažeidžiamiems gyventojams.

Projekto uždavinys – plėtoti socialinio būsto fondą naujomis gyvenamosiomis patalpomis, kurių dalis būtų pritaikyta judėjimo ir apsitarnavimo funkcijų sutrikimų turinčių neįgalių asmenų poreikiams.

Pirkimas vykdomas vadovaujantis Žemės, esamų pastatų ar kitų nekilnojamųjų daiktų pirkimų arba nuomos ar teisių į šiuos daiktus įsigijimų tvarkos aprašu, patvirtintu Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2017 m. gruodžio 13 d. nutarimu Nr. 1036 „Dėl žemės, esamų pastatų ar kitų nekilnojamųjų daiktų pirkimų arba nuomos ar teisių į šiuos daiktus įsigijimų tvarkos aprašo patvirtinimo“.

Pirkimo būdas: skelbiamos derybos.

Perkančioji organizacija: Šiaulių miesto savivaldybės administracija, įm. kodas 188771865, adresas Vasario 16-osios g. 62/Trakų  g. 40, 76295 Šiauliai, tel. (8 41) 383 432, faks. 52 41 16, el. paštas asta.berginiene@siauliai.lt.

Perkamas turtas – 1 kambario ir 2 kambarių butai su visais patogumais, daugiabučiuose ne bendrabučio tipo namuose Šiaulių mieste, paskirtis: gyvenamoji, atstumas iki viešojo transporto sustojimo ne daugiau kaip 500 m. Vieno kambario buto bendras plotas yra laikomas nuo 20 m2 iki 40 m2, dviejų kambarių buto bendras plotas yra laikomas nuo 35 m2 iki 60 m2. Preliminarus perkamų butų skaičius: 1 kambario – 16 vnt., 2 kambarių – 2 vnt.:

Pirkimo dokumentai pasiekiami Šiaulių miesto savivaldybės tinklalapyje: www.siauliai.lt

          Pasiūlymai ir parduodamo turto dokumentai pateikiami iki 2021 m. kovo 10 d., 10:00 val. Šiaulių miesto savivaldybės administracijos priimamajame prie 4 langelio, Vasario 16-osios g. 62/Trakų g. 40, Šiauliuose, arba atsiųsti paštu nurodytu adresu, iki 2021 m. kovo 10 d. 10:00 val., jeigu vokas gaunamas pavėluotai, t. y. pasibaigus  nustatytam gavimo terminui, neatplėštas vokas grąžinamas jį atsiuntusiam kandidatui.

 

Informuojame, kad Šiaulių miesto savivaldybės administracija, kaip duomenų valdytojas (juridinio asmens kodas 188771865, adresas: Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai, el. p. info@siauliai.lt, tel. Nr. (8 41)  509 490), Lietuvos Respublikos ir Europos Sąjungos teisės aktuose, reglamentuojančiuose asmens duomenų apsaugą, nustatyta tvarka rinks ir tvarkys Jūsų asmens duomenis. Asmens duomenys bus tvarkomi siekiant išnagrinėti Jūsų pasiūlymą. Tvarkymo pagrindas - tvarkyti būtina, siekiant atlikti užduotį, vykdomą viešojo intereso labui arba vykdant duomenų valdytojui pavestas viešosios valdžios funkcijas. Jūsų duomenys Savivaldybės administracijoje bus saugomi teisės aktų, reglamentuojančių duomenų saugojimo terminus, nustatyta tvarka ir gali būti teikiami tretiesiems asmenims, jeigu tai yra būtina Jūsų pasiūlymui išnagrinėti ir asmenims, kurie turi teisę šiuos duomenis gauti teisės aktų nustatyta tvarka. Duomenis pateikti privalote, kadangi kitaip negalėsime išnagrinėti Jūsų pasiūlymo. Jūs turite teisę kreiptis su prašymu susipažinti su asmens duomenimis, juos ištaisyti, ištrinti, apriboti jų tvarkymą, juos perkelti, taip pat turite teisę nesutikti su duomenų tvarkymu, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (L. Sapiegos g. 17, Vilnius) ir pasikonsultuoti su Šiaulių miesto savivaldybės administracijos Duomenų apsaugos pareigūnu el. p. duomenuapsauga@siauliai.lt. Duomenų subjektų teisės įgyvendinamos Duomenų subjektų teisių įgyvendinimo Šiaulių miesto savivaldybės administracijoje taisyklėmis, patvirtintomis 2020 m. balandžio 8 d. Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu Nr. A-477 „Dėl Duomenų subjektų teisių įgyvendinimo Šiaulių miesto savivaldybės administracijoje taisyklių patvirtinimo“ su pakeitimais ir papildymais, nustatyta tvarka. Daugiau informacijos apie duomenų tvarkymą rasite www.siaulai.lt .

Dokumentai parsisiuntimui:

1 priedas Pasiūlymas

4 priedas Butų vertinimas

5 priedas Asmens duomenų tvarkymas

6 priedas Buto_apziuros_aktas

Butu_pirkimo_salygu_projektas

 

Facebook
Spausdinimo versija
Atgal


Oficialūs Savivaldybės puslapiai


 

      


Renginių kalendorius
P A T K Pn Š S
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Kovas
    2021     
Naujienų prenumerata
Įveskite savo el. paštą ir gaukite
mūsų naujienas pirmieji: