Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Kviečiame dalyvauti rinkos konsultacijoje, kurios pagrindu vėliau bus skelbiamas viešas pirkimas

Rinkos konsultacija dėl želdinių šalinimo dalyje perspektyvinių gatvių teritorijų Šiaulių mieste

Šiaulių miesto savivaldybės administracija vykdo rinkos konsultaciją dėl želdinių šalinimo dalyje perspektyvinių gatvių teritorijų Šiaulių mieste https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/Notice/Details/2021-644054 

Planuojama pirkti paslaugas želdinių (medžių ir krūmų) šalinimui dalyje perspektyvinių gatvių teritorijų Šiaulių mieste (teritorijų sąrašas 1 lentelėje, teritorijų schemos - nuorodoje).  1 lentelė. Teritorijų, kuriose numatoma šalinti želdinius, sąrašas 

Tikslas – sudaryti minimalias sąlygas žemės sklypų savininkams patekti į jų sklypus iki bus parengti ir įgyvendinti perspektyvinių gatvių techniniai projektai.

Preliminarios pradinės pirkimo sąlygos. Pageidaujama, kad būtų nukirsti medžiai ir krūmai 10 m pločio juostose (po 5 m į abi puses nuo perspektyvinių gatvių sklypų/teritorijų centrinės ašies) bei pašalinti jų kelmai ir šaknys. Želdiniai šiose teritorijose nėra inventorizuoti, jų kiekiai (vnt., m2, m3) nežinomi. Skirtingose teritorijose numatomų šalinti želdinių kiekiai ir tūriai gali labai skirtis. Medžių ir krūmų kirtimai turėtų būti vykdomi laikotarpiu nuo rugpjūčio 1 d. iki kovo 15 d. Pašalinti želdiniai (kamienai, šakos, kelmai, šaknys, kt.) atitenka paslaugos teikėjui. Pirkimas gali būti skaidomos į dalis pagal atskiras 1 lentelėje nurodytas teritorijas arba skirtingas paslaugas (pvz., tik želdinių kirtimas, tik kelmų ir šaknų šalinimas arba želdinių kirtimas + kelmų ir šaknų šalinimas).

Siekdami  išanalizuoti želdinių šalinimo paslaugų rinkos galimybes 1 lentelėje nurodytose teritorijose, prašome potencialių paslaugų teikėjų užpildyti 2 lentelę „Klausimai rinkos dalyviams“ ir 3 lentelę „Želdinių šalinimo preliminarūs įkainiai ir kainos (nurodoma, jei paslaugos būtų teikiamos 3 skirtingais atvejais)“  https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/app/rfq/publicpurchase_docs.asp?PID=574561 ir ne vėliau kaip iki 2021-05-10  9 val. 00 min pateikti per Centrinį viešųjų pirkimų portalą https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/ arba atsiųsti el. paštu ir .

2 lentelė „Klausimai rinkos dalyviams“ 

3 lentelė „Želdinių šalinimo preliminarūs įkainiai ir kainos

Miesto ūkio ir aplinkos skyriaus informacija
el. p. [email protected]