Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Gyvūnų diena Gegužių progimnazijoje

Kasmet spalio 4 dieną Gegužių progimnazijos pradinukai švenčia pasaulinę Gyvūnų dieną. Šiemet, minint mokyklos 50-ies metų jubiliejų, į atsinaujinusią mokyklos aikštę susirinko mokinukai su augintiniais šuniukais. Įvairių veislių šuniukai demonstravo savo sugebėjimus bei teikė didžiulį džiaugsmą vaikams. Progimnazijos sporto salėje rikiavosi vaikai su savo smulkiaisiais augintiniais: pelytėmis, žiurkėnais, jūrų kiaulytėmis, triušiais, žuvytėmis, vėžliukais ir net tarakonais. Norėjosi glostyti mokykloje besilankančias katytes ir katinėlius. Gyvūnėliai vaikų pasaulį papuošia šilčiausiomis emocijomis.

Mokiniai gilino žinias apie augintinius, susipažino su kinologų darbu. Mokyklos stadione Šiaulių pasienio užkardos pareigūnai V.Dabulskis, A. Mačanskis su šunimi Noxsu pademonstravo, kaip išdresiruotas šuo geba vykdyti komandas, atlikti šuolius per kliūtis, rasti paslėptas narkotines medžiagas, pasiklydusį žmogų.

Pradinukai pristatė nuotraukas su savo mielais augintiniais virtualiai parodai. Susimąstė, kaip svarbu jais rūpintis, saugoti bei globoti.

 

Renginio organizatorės pradinio ugdymo mokytojos V.Pastorastienė, I.Strelkauskienė, E.Montvilienė

Švietimo skyriaus vyr. specialistė Dainutė Dubinienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas