Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Kaip sumažinti mokėjimus už šildymą?

Ar galima suvaldyti šilumos suvartojimą? Kaip pasiekti, kad šilumos suvartojimas ir sąskaitos mažėtų ateityje? Į šiuos ir kitus Jums iškilusius klausimus rugsėjo 30 d. atsakys „Šiaulių energija“!

Komfortišką, sveikatai palankią patalpų oro temperatūrą palaikysite ir kuo mažesnį šilumos energijos suvartojimą užsitikrinsite kompleksiškai atnaujinę savo daugiabutį namą. Naujausią, aktualiausią ir išsamiausią informaciją apie daugiabučių namų renovaciją rugsėjo 30 d. 16 val. Šiaulių miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje (Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai) vyksiančiame renginyje „Kaip sumažinti mokėjimus už šildymą?“ Jums pateiks AB „Šiaulių energija“, administruojančios daugiabučių namų renovacijos procesus mūsų mieste, specialistai. Jie atsakys į visus Jus dominančius praktinius, techninius, ekonominius ir kitus klausimus.

Ypatingai laukiame daugiabučių gyvenamųjų namų bendrijų pirmininkų, bei kitų, besidominčių renovacija, šiauliečių. Maloniai prašome dalyvius registruotis iš anksto čia.

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad renginyje galės dalyvauti tik užsiregistravę ir galimybių pasą ar jam prilygstantį dokumentą turintys gyventojai, minėtą dokumentą reikės pateikti prieš įeinant į renginio salę. Dalyvių skaičius – ribotas, todėl kviečiame nelaukti ir registruotis jau dabar!