Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Labdaringa iniciatyva – „UŽRIŠKIME KARĄ“

Sunkų laikotarpį išgyvenantiems mūsų broliškos tautos, Ukrainos, žmonėms, reikia mūsų visų pagalbos. Šiaulių liberalus jaunimas kviečia į paramos akciją, skirtą aukoti Ukrainos vaikams, kurie yra priversti kęsti žiaurią karo kasdienybę, o ši Ukrainoje yra be galo sunki. Besislepiantiems griuvėsiuose nuo kulkų ir bombų žmonėms trūksta net pačių elementariausių dalykų, tokių, kaip maistas, drabužiai, medikamentai. Todėl Šiaulių liberalus jaunimas  imasi labdaringos iniciatyvos – „UŽRIŠKIME KARĄ“, kurios metu žmonės galės įsigyti ar nusipinti Ukrainos vėliavos spalvų apyrankių. Visi surinkti pinigai bus paaukoti „Gelbėkit vaikus“ organizacijai, kuri šiuo metu renka paramą Ukrainos kare nukentėjusiems ir vis dar ten likusiems vaikams. 

Kovo 25d. Nuo 17:00 iki 19:00 kviečiame jus atvykti į P. Višinskio biblioteką (Aušros al. 62) ir prisidėti prie apyrankių pynimo.

Kovo 26d. Nuo 12:00 iki 14:00 kviečiame jus atvykti į skverelį, esantį šalia Šiaulių bendradarbystės centro „Spiečius” (Vilniaus g. 213), ir nusipirkti „UŽRIŠKIME KARĄ“ apyrankių bei paaukoti „Gelbėkit Vaikus” organizacijai.

Renginio muzikinė programa:

• 12:00 – 12:10 Renginio pradžia

• 12:10 – 12:30 Tautvydo Stoškaus muzikinis pasirodymas

• 12:45 – 13:05 Žygimanto Daujoto ir Justo Totilo muzikinis pasirodymas

• 13:15 – 13:35 Miglės Dambrauskaitės muzikinis pasirodymas

Akcijos organizatoriai: Šiaulių liberalus jaunimas.

Akcijos rėmėjai: UAB „Gorila reklama“, Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka.

Jaunimo reikalų koordinatorė (vyr. specialistė) Dalia Vietienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas