Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Savivaldybei – verslo padėka

Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų verslo bendruomenės šventiniame renginyje „Trisdešimtmečio spalvos“ apdovanoti verslo lyderiai ir padėkota parneriams. Šiaulių miesto savivaldybės atstovams įteiktas Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų padėkos ženklas.

Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų verslo bendruomenės šventiniame renginyje „Trisdešimtmečio spalvos“ Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų padėkos ženklą, skirtą Šiaulių miesto savivaldybei, atsiėmė Šiaulių mero pavaduotoja Simona Potelienė ir Administracijos direktorius Antanas Bartulis.

Šį padėkos ženklą įsteigė Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija, siekiant skatinti ir pažymėti Rūmų sistemoje dirbančius asmenis ir įmones, pripažįstant ir įvertinant jų darbą, o taip pat asmenis įmones ir organizacijas, kurie nebūdami Rūmų nariais rėmė rūmų veiklą ir kitokiu būdu aktyviai skatino verslo plėtrą. Padėkos nariams  Už bendrystės stiprinimą ir reikšmingą prisidėjimą prie Rūmų veiklos, kurios stiprina verslo bendruomenės įvaizdį regione. Už jaunimo verslumo ugdymą, reikalingų profesijų populiarinimą, verslo aplinkos gerinimą.

Pagal Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų informaciją

Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų nuotrauka

 

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis