Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiauliečių startuolis pritraukė 100 000 eurų investiciją!

Šiaulių bendradarbystės centro „Spiečiaus“ nariai Benas Dobrikas ir Emilis Markulis yra patyrę verslininkai: sukūrę ne vieną verslą dabar drauge vysto „Getfix“ platformą, kuri jau sulaukė investuotojų dėmesio ir pritraukė 100 000 eurų investiciją.

„Getfix“ platforma skirta tiems, kurie ieško meistrų, galinčių atlikti santechnikos, elektros, vidaus apdailos, baldų surinkimo ar kitus namų apyvokos darbus. Šiuo metu „Getfix“ platformos paslaugos prieinamos 4 Lietuvos miestų – Šiaulių, Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos – gyventojams.

„Platforma vienija 450 meistrų ir jau esame sudarę virš 10 partnerysčių su mažmenos tinklais. Savo klientams suteikiame lengvą būdą – kelių mygtukų paspaudimu surasti meistrą, matyti jų įvertinimus bei gauti aiškią kainodarą. Pagrindinis mūsų platformos privalumas yra buvimas arčiau kliento paslaugas siūlant dar prekės įsigijimo metu: turime pasirašę sutarčių su mažmenos tinklais, todėl įsigyjant, pavyzdžiui, maišytuvą, klientui nebereikia sukti galvos ir ieškoti, kas galėtų atlikti montavimo darbus“, – pasakoja „Getfix“ bendraįkūrėjas.

„Getfix“ platformą verslininkai pradėjo vystyti dar 2019 metais ir pasakoja, jog praeitais metais šalyje prasidėjęs karantinas ne tik nesukliudė toliau vystyti verslo, bet prisidėjo prie jo plėtros.

„Iš pradžių su „Getfix“ platforma startavome Šiauliuose, bet rezultatas gana nuliūdino. Tačiau prasidėjus pirmajam karantinui, nusprendėme pasiūlyti platformą ir vilniečiams. Sostinėje mūsų produktas sulaukė susidomėjimo, todėl nusprendėme judėti toliau, išplėtėme miestų sąrašą. Karantinas padėjo pritraukti meistrų, nes rinkoje sumažėjus užsakymų kiekiui, juos pasiekti tapo lengviau. Esant normaliomis sąlygomis, tokio spartaus meistrų skaičiaus augimo tikrai neturėtume“, – dalinasi patirtimi Benas.

„Getfix“ platformą verslininkai vysto savo gimtajame Šiaulių mieste. Benas pripažįsta, jog verslo kūrimas regione turi savų privalumų – pasak jo, čia kuriant verslą galima sutaupyti nemažai laiko. Tai, jog verslą kuria regione, nekliudo siekti aukštų rezultatų.

„Šiuo metu baigėme  ankstyvosios plėtros etapą ir pritraukėme 100 000 eurų investiciją. Gautą investiciją skirsime platformos tobulinimui, naujų funkcijų diegimui ir partnerių pritraukimui. Dabartinis mūsų tikslas – tapti rinkos lyderiu, užsakant meistro paslaugas į namus, o tolimesni siekiai – išplėsti savo verslą centrinėje ir rytų Europoje“, – pasakoja verslininkas.

Benas ir Emilis yra verslumo ir eksporto plėtros agentūros „Versli Lietuva” Šiauliuose vystomo bendradarbystės centro „Spiečius” nariai. „Versli Lietuva” yra įkūrusi 13 tokių bendradarbystės centrų, kurie veikia Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Marijampolėje, Kėdainiuose, Tauragėje, Alytuje, Rokiškyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Visagine ir Birštone.

Smulkieji ir vidutiniai regionų verslininkai, papildę „Spiečių” bendruomenę, gali nemokamai naudotis čia teikiamomis verslumo skatinimo paslaugomis: gauti individualias verslo konsultacijas, verslo mentorių pagalbą, dalyvauti čia vykstančiuose verslininkams skirtuose renginiuose ir verslumo įgūdžių ugdymo mokymuose, naudotis pilnai įrengta darbo vieta bei, žinoma, užmegzti naujas pažintis.

„Daug mano draugų, kurie taip pat vysto savo verslus, yra „Spiečiaus” nariai. Jų patirtis mane ir paskatino prisijungti. Be abejonės, rekomenduočiau „Spiečių” kitiems verslininkams, nes čia – stipri bendruomenė. Vertinu galimybę bendrauti su kitais „Spiečiaus“ nariais – taip galiu gauti patarimų iš šalies ir verslo įžvalgų“, – pasakoja Benas.

Verslininkai, norintys prisijungti prie Šiaulių „Spiečiaus”, gali kreiptis: +370-658-77507.

 

VšĮ „Versli Lietuva“ informacija ir nuotrauka

Papildymas: Susijungus PortalPro ir Getfix įmonėms, https://getfix.lt/ nuoroda randamą informaciją rasite https://portalpro.lt/.