Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

VšĮ „Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra“ kviečia susipažinti su nesąžininga prekyba

VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra siekia supažindinti Jus su draudžiama nesąžininga prekyba ir pristato trumpą filmuką apie tai, ką svarbu žinoti siekiant apsaugoti Jūsų, dalyvaujančių žemės ūkio ir maisto produktų tiekimo grandinėje, interesus. Filmuką galite rasti apačioje ir čia.

Agentūra atlieka Lietuvos Respublikos nesąžiningos prekybos praktikos žemės ūkio ir maisto produktų tiekimo grandinėje draudimo įstatymo nuostatų laikymosi priežiūrą, ir prižiūri, kaip žemės ūkio produkcijos pirkėjai, išskyrus didelę rinkos galią turinčias mažmeninės prekybos įmonės (IKI Lietuva, Lidl Lietuva, Maxima LT, Norfos mažmena, Rimi Lietuva), laikosi šio Įstatymo reikalavimų.

Įstatyme įtvirtinti konkretūs draudžiami nesąžiningos prekybos praktikos veiksmai, už kuriuos Agentūra turi įgaliojimų skirti baudas, todėl Agentūra, atlikdama ūkio subjektų priežiūrą, pirmiausia siekia kuo daugiau žemės ūkio ir maisto produktų pirkėjų bei tiekėjų konsultuoti ir teikti jiems metodinę pagalbą dėl nesąžiningos prekybos praktikos. 

Plačiau apie draudžiamą nesąžiningą prekybos praktiką galite pasiskaityti: https://www.litfood.lt/veiklos-sritys/rinkos-prieziuros-tyrimai/apie-nesazininga-prekyba/ 

Kilus klausimų, drąsiai kreipkitės el. paštu arba telefono Nr. +370 631 03555.

Asmeniui, pateikusiam informaciją apie pažeidimą, jo prašymu bus taikomas anonimiškumas. Nesąžiningų veiksmų draudimo įstatyme užtikrinama tiekėjų asmens duomenų apsauga, tad konfidencialumas garantuojamas!

Nerodome video, kadangi nesutinkate su rinkodaros slapukais

VšĮ "Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra" tekstas ir filmukas
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas