Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Padėkota „Runway Run‘24“ organizatoriams

Pastarąjį savaitgalį vykęs jubiliejinis bėgimas „Runway Run‘24“sutraukė įspūdingą būrį svečių. Skaičiuojama, kad šioje, NATO narystei skirtoje kariuomenės ir visuomenės bendrystės šventėje dalyvavo apie 10 tūkstančių šiauliečių ir miesto svečių. Praėjus keletui dienų, Šiaulių meras Artūras Visockas pakvietė šventės organizatorius į renginio aptarimą. KOP Aviacijos bazės ir Šiaulių lengvosios atletikos ir sveikatingumo centro atstovams padėkota už organizacinį darbą, taip pat pristatytas šventės metu nufilmuotas vaizdo klipas.

Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų (KOP) Aviacijos bazėje praėjusį savaitgalį vykęs vienas unikaliausių bėgimų Lietuvoje aerodromo kilimo-tūpimo taku „Runway Run‘24!“ sudomino apie 10 tūkstančių dalyvių. Į Šiaulių miesto reprezentacinių renginių sąrašą įrašyta šventė šiemet dedikuota Lietuvos narystės stipriausio gynybinio aljanso NATO narystės sukakčiai. Renginio iniciatoriai ir pagrindiniai organizatoriai – KOP Aviacijos bazė, jiems talkina ir  Šiaulių lengvosios atletikos ir sveikatingumo centro darbuotojai. „Runway Run“ iš dalies finansuoja Šiaulių miesto savivaldybė.

Prabėgus jubiliejinei šventei, organizatorius sukvietęs Šiaulių miesto meras Artūras Visockas padėkojo už atliktą organizacinį darbą. Taip pat aptarti šių metų renginio iššūkiai, kartu padiskutuota, kaip galėtų būti organizuojami būsimieji renginiai.

Su organizatoriais dar kartą pasidžiaugta renginio akimirkomis, pristatytas ką tik baigtas montuoti šventės vaizdo klipas.

Šiaulių miesto meras paprašė Lietuvos karinių oro pajėgų Aviacijos bazės štabo viršininko, pulkininko leitenanto Roberto Tumasonio perduoti linkėjimus visiems Aviacijos bazėje tarnaujantiems kariams, taip pat – sąjungininkams, Ispanijos ir Portugalijos junginių atstovams. A. Visockas, taip pat pakvietė karius į gegužės 18 d. Šiauliuose vyksiančios Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės dienos renginius.

„O jau rytoj Aviacijos bazės atstovus kviečiu pagal galimybes dalyvauti Dainų šventės 100-mečiui skirto ąžuolo sodinimo ceremonijoje, kuri vyks 13 val. prie Šiaulių centrinio parko vasaros estrados“, – sakė meras Artūras Visockas.

Balandžio 19 d. vysiančiame renginyje laukiama daug miesto jaunimo. Taip pat dalyvaus Šiaulių berniukų ir jaunuolių choras „Dagilėlis“.

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis