Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Atverkite vartus į SUMANŲ MIESTĄ!

Jau šiandien norime pakviesti šiauliečius jungtis prie gyventojų, Savivaldybės ir viešųjų paslaugų teikėjų bendradarbiavimo platformos 1863.siauliai.lt ir JOJE PATEIKTI MIESTO PROBLEMAS.

Kodėl rinktis šią platformą?

  1. Joje esame ir būsime visi:
  • gyventojai, kurie pateiks problemas;
  • savivaldybės administracijos darbuotojai, kurie tiek patys spręs, tiek ieškos kitų galimybių išspręsti problemą;
  • paslaugų teikėjai, kurie gaus užsakymus iš gyventojų užregistruotų problemų bei administracijos darbuotojų identifikuotų trikdžių. Paslaugų teikėjai greitai ir efektyviai spręs jiems pavestas problemas. 
  1. Visi dalyvaujantys matys bendrame žemėlapyje ne tik gyventojų identifikuotas ir pažymėtas miesto problemas, bet ir administracijos darbuotojų užfiksuotas problemas, čia galėsite stebėti ir kelią iki atsakymo ar sprendimo gavimo. 

Kaip pateikti problemą?

1. Norite išlikti anonimu? Lauksime anonimiškai!

2. Jei norite būti informuotas apie problemą asmeniškai, kiekvieną kartą sugaišti vis mažiau laiko savo identifikacijai – junkitės per el. valdžios vartus.

Sumanaus miesto platformoje 1863.siauliai.lt visi šiauliečiai kartu kurs švaresnį, tvarkingesnį, tvaresnį savo miestą, juk šiauliečiai yra bendruomenė, kuriai rūpi.

Šiaulių miestas kasmet darosi vis sumanesnis nuo 2019 metų parengta ir žingsnis po žingsnio įgyvendinama Sumanaus miesto koncepcija: 

  • veikia trumpasis numeris 1863, 24/7 režimu;
  • veikia elektroninė registracijos į bendrojo ugdymo mokyklas sistema;
  • veikia gyventojų prašymų teikimo ir paslaugų rezultatų skelbimo savitarnos mano.siauliai.lt portalas;
  • gyventojams atvertas didelis kiekis duomenų.  

Primename, kad pastebėję miesto problemą galite skambinti visą parą, septynias dienas per savaitę veikiančiu telefono Nr. 1863 bei rašyti el. laiškus .

Šiaulių miesto savivaldybės informacija.