Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Galimybių festivalis TAVO PIN KODAS sugrįžta su naujomis spalvomis!

Šiaulių valstybinė kolegija jau ne vienerius metus organizuoja Šiaulių jaunimui skirtą renginį – „Galimybių festivalį TAVO PIN KODAS“. Bene didžiausias renginys Šiaulių jaunimui šiemet kviečia susitikti jau visai netrukus, lapkričio 24-ąją!

Reprezentacinis Šiaulių miesto savivaldybės finansuojamas renginys kasmet stebina naujomis idėjomis ir sumanymais. Pasižymėk šią datą kalendoriuje ir nepraleisk smagių akimirkų, kurias tau žada festivalio organizatoriai!

„Galimybių festivalis TAVO PIN KODAS“ – Šiaulių miesto jaunimui skirtas renginys, jau kelintus metus sukviečiantis moksleivius klausytis įkvepiančių pranešimų, rinktis neformalias veiklas, ieškoti savęs ir tiesiog smagiai leisti laiką bendraminčių būryje.

2022 metų renginio šūkis – jaučiu. galiu. veikiu., tad būk pasirengęs naujoms patirtims, naujiems įspūdžiams ir naujam startui!

Finalinis „Galimybių festivalio TAVO PIN KODAS“ renginys nuotoliniu būdu organizuojamas lapkričio 24 dieną. Tiesioginę renginio transliaciją online, puslapyje www.tavopinkodas.lt, galės stebėti visi norintys. Renginio pradžia 9 val.

Renginio organizatoriai linki, kad įkvepiantys pranešėjai paskatintų atidžiau pažvelgti į savo jausmus, sustiprintų pasitikėjimą jėgomis ir galbūt pastūmėtų veikti svajonių ir tikslų link. Tikimasi, kad renginys padės ne tik atrasti tai, kas patinka, bet ir paskatins domėtis dar nepažintais dalykais, provokuos kelti iššūkius!

 

Įkvepiančių pokalbių moderatorius – radijo laidų ir renginių vedėjas Gintas Vaičikauskas.

 

Pirmasis renginio pranešėjas – Alanas Dzeranovas, sporto bendruomenės UŽ 7 MARIŲ bendraįkūrėjas, sveikesnės gyvensenos praktikas ir treneris, TV3 laidos „Į sveikatą“ autorius ir vedėjas, lektorius, „ruonis“, 3 vaikų tėtis. Su Alanu renginio metu kalbėsime apie sveiko gyvenimo būdo balansą, sveikatos ir laimės sąsajas, geros savijautos svarbą siekiant svajonių. Pokalbio su Alanu Dzeranovu tema – „Ar madinga būti sveikam?“

 

Antrasis pranešėjas Andrius Milinavičius yra inovacijų ir verslo technologijų akceleratoriaus ir investicinio fondo „Baltic Sandbox Ventures“ įkūrėjas, turintis ilgametę patirtį, sukauptą dirbant su daugelių startuolių ir žymių prekės ženklų. Andrius yra dažnas inovacijų / technologijų konferencijų dalyvis, pranešėjas, didelę dalį savo veiklos skiriantis pasaulį keičiančioms technologijoms. Savo patirtį jis kaupė dirbdamas įvairiose Lietuvos ir užsienio kapitalo kompanijose. Andrius sako, kad jo gyvenime labai svarbią vietą užima smalsumas – jis ir kitus skatina niekada nenustoti domėtis ir ieškoti atsakymų į pačius įvairiausius klausimus. Susitikime pasikalbėti apie tai, kur gali nuvesti mūsų smalsumas!

Savo patirtimi renginio metu taip pat dalinsis Elžbieta Latėnaitė – aktorė, menininkė, mama ir pilietiškas žmogus, kuriam rūpi laisvė ir įvairovė. Elžbietai nesvetimos savęs paieškos, tad su jaunimu ji noriai kalba apie tai, kaip galima į save žiūrėti, smalsiai ir drąsiai ieškoti tapatybės įvairiomis prasmėmis: vertybine, profesine, filosofine, psichologine… Elžbietos pranešimo tema „Laisvė būti savimi“.

Dar vienas „Galimybių festivalio TAVO PIN KODAS“ dalyvių – Vaidotas Žala, „Teltonika Racing“ pilotas, Lietuvos ir Europos ralio čempionatų, bekelės maratonų dalyvis. Vaidotas galbūt labiau pažįstamas sporto entuziastams, tačiau renginio organizatoriai įsitikinę, kad patirtis ir pamokos, kurias Vaidotas išmoko Dakare, gali būti universalios ir pritaikomos ne tik sporto pasaulyje.

Renginį pokalbiu „Emociniais kalneliais: kaip nepamesti savo kelio ir siekti tikslo“ užbaigsime su Kristina Radžiukynaite-Kayra – atlikėja ir aktore, TV laidų vedėja, TV projektų nugalėtoja, muzikos ir tekstų autore. Kristinos pranešimo tema išduoda, kad kalbėsime ne vien tik apie tai, kas linksma, tačiau tikimės „užkabinti“ kuo daugiau jaunimui aktualių temų. Bus ir juoko, pažadame! Nekantraujame išgirsti jaunimą įkvepiančių ir padrąsinančių Kristinos minčių!

„Galimybių festivalio TAVO PIN KODAS“ naujienas kviečiame sekti interneto svetainėje www.tavopinkodas.lt.

ŠiauliaiŠviečia #TavoPinKodas

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis