Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Jauniesiems Šiaulių sporto gimnazijos sportininkams – asmeninio tobulėjimo mokymai

Sportas – ne tik treniruotės ir rezultatai. Tuo įsitikino Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) ir tarptautinio paramos fondo „Western Union Lietuva“ surengtuose mokymuose dalyvavę jaunieji Šiaulių sporto gimnazijos sportininkai.

Vienos dienos mokymuose daugiau nei 30 atletų susipažino su asmeninio tobulėjimo perspektyvomis – mokėsi apie asmeninę lyderystę bei asmeninio prekės ženklo vystymą. Mokymus vedė lektorės Dominyka Venciūtė ir Nadežda Doronina Kolton.

„Mums rūpi atletų ateitis ir jų integracija į darbo rinką po sportinės karjeros. Šiuo projektu siekiame padėti jauniems sportininkams rasti savo stipriąsias puses ir pamatyti galimybes už sporto ribų bei antrosios karjeros perspektyvas“, – sakė olimpinė čempionė, LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

„Švietimas yra viena svarbiausių „Western Union Lietuva“ socialinės atsakomybės krypčių. Siekdami sporto aukštumų, jauni talentai išsiugdo puikias lyderystės savybes, nestokoja iniciatyvos, tad labai svarbu jiems suteikti galimybę tai pritaikyti ir kitose srityse, pavyzdžiui karjeroje. Taip pat įgyti reikiamų įgūdžių bei visapusiškai tobulėti. Bendradarbiaudami su LTOK siekiame, kad šalies profesionalų gretas papildytų stiprūs, mokytis linkę specialistai, įmonėse ir visuomenėje sukursiantys didelę pridėtinę vertę“, – sako Sergėjus Sidorovas, „Wester Union Lietuva“ paramos fondo prezidentas.

Mokymų organizatoriai Šiaulių sporto gimnazijos sportininkams taip pat suteikė galimybę, po mokymų dienos, pasirinkti vieno iš mokymų lektoriaus asmeninę konsultaciją tik sau rūpimais klausimais, susijusiais su mokymų tematika. 

LTOK su „Western Union Lietuva“ paramos sutartį pasirašė praėjusių metų rugsėjį. Bendradarbiavimo tikslas – padėti jauniesiems sportininkams tobulėti ne tik rezultatų aikštėje, bet ir asmenine prasme, supažindinti su antrosios karjeros galimybėmis.

Mokymai jauniesiems sportininkams taip pat buvo organizuoti Vilniuje ir Panevėžyje.

Parengta pagal LTOK informaciją.

Nuotr. Šiaulių sporto gimnazijos.

Sporto skyriaus vyr. specialistė Indrė Bubelytė

LTOK mokymai Šiaulių sporto gimnazijoje

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas