Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Prasideda tiesioginis priėmimas. Tapk ŠVK studentu jau dabar!

Bendrasis priėmimas į Lietuvos aukštąsias mokyklas, kurio metu bus galima pretenduoti ir į valstybės finansuojamas studijų vietas, prasidės birželio 1-ąją. Tačiau jau dabar startuoja ŠVK tiesioginis priėmimas siekiantiems užimti valstybės nefinansuojamas studijų vietas. Kviečiame konsultuotis ir tapti kolegijos studentais!

Stojantiesiems Šiaulių valstybinė kolegija šiemet siūlo 20 studijų programų.

Aukštoji mokykla rengia informatikos, inžinerijos, socialinių, sveikatos bei verslo ir viešosios vadybos mokslų krypčių grupių specialistus, teikia profesinio bakalauro laipsnį. Stojantiesiems svarbu žinoti, kad studijas Šiaulių valstybinėje kolegijoje galima pradėti tik turint vidurinį išsilavinimą (baigus 12 klasių).

Studijos kolegijoje vykdomos nuolatine ir / arba ištęstine formomis. Ištęstinės studijos dažniau patogesnės asmenims, siekiantiems studijas (su)derinti su darbu. Šiaulių valstybinė kolegija palaiko mokymosi visą gyvenimą koncepciją, todėl mūsų aukštąją mokyklą renkasi ne tik abiturientai, ką tik gavę brandos atestatą, bet ir tie, kurie vidurinį išsilavinimą įgijo anksčiau.

„Esame atviri įvairaus amžiaus studentams“, – sako ŠVK atstovai.

Stojantieji 2022 metais gali rinktis iš šių studijų programų: Automatikos ir elektros inžinerija, Automobilių techninis eksploatavimas, Autotransporto elektronika, Bendrosios praktikos slauga, Buhalterinė apskaita,  Gamybos inžinerija, Gamybos ir logistikos vadyba, Įmonių ir įstaigų vadyba, Informacijos valdymas, Informacinių sistemų technologija, Kineziterapija, Kosmetologija, Multimedijos technologijos, Odontologinė priežiūra, Organizacijos komunikacija ir rinkodara, Programų sistemos, Socialinis darbas, Statyba, Tarptautinis verslas, Transporto logistikos technologijos.

Stojantieji konsultuojami telefonu 8 615 97 114, el. paštu arba Kolegijos centriniuose rūmuose (Aušros al. 40, Šiauliai).

Brandos atestato kopiją el. paštu galima pateikti jau dabar. Šiaulių valstybinės kolegijos priėmimo specialistė suskaičiuos stojamąjį konkursinį balą ir pagal tai rekomenduos palankiausią stojimo būdą.
 
ŠVK – asmenybę auginančios patirtys!