Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiandien – paskutinė papildomo priėmimo į Šiaulių valstybinę kolegiją diena!

Bendrojo priėmimo papildomo etapo prašymai teikiami rugpjūčio 13–16 dienomis. Atkreipiame dėmesį, kad https://bakalauras.lamabpo.lt/ sistemoje gali būti teikiamas naujas prašymas arba atnaujinamas pagrindinio etapo prašymas. Galima pretenduoti į likusias laisvas po pagrindinio etapo studijų vietas – valstybės finansuojamas ir valstybės nefinansuojamas.

Tęsiamas ir tiesioginis (į valstybės nefinansuojamas studijų vietas) ŠVK priėmimas į visas studijų programas.

Šiaulių valstybinės kolegijos bendrajam priėmimui siūlomų studijų programų sąrašas skelbiamas ČIA.

Primename, kad studentams, pasirinkusiems informatikos ir inžinerijos mokslų studijas, ir įstojusiems į valstybės finansuojamas vietas, visą studijų laikotarpį bus mokamos kasmėnesinės skatinamosios stipendijos. Stipendijas, norėdama atkreipti dėmesį į konkrečių specialybių specialistų regionuose trūkumą ir skatindama studijų programų patrauklumą, aktualizuodama perspektyvas, skiria Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Jeigu jau kurį laiką puoselėjote svajonę pradėti studijas, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių to kol kas nepadarėte, raginame pasiryžti ir žengti pirmą žingsnį: pasitarti su Šiaulių valstybinės kolegijos priėmimo specialistais, pasirinkti labiausiai tinkančią studijų programą ir pradėti naują gyvenimo etapą.

Stojančiuosius konsultuojame el. paštu , telefonais (8 41)  52 50 51, 8 615 97 114.

ŠVK – daugiau nei studijos! Išsirink, kas tau patinka ir tinka!