Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių bendrovei – nacionalinis eksporto prizas

Šiaulių miesto meras Artūras Visockas dalyvavo Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos surengtuose kasmetiniuose nusipelniusių verslo bendruomenės atstovų apdovanojimuose. Savivaldybės vadovas pasveikino apdovanojimus pelniusius Šiaulių miesto atstovus.

Svarbiausiame Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų sistemos renginyje – „Lietuvos eksporto prizas 2020“ ir „Lietuvos metų verslininkė/vadovė 2020“ – pagerbiamos geriausių rezultatų eksporto srityje 2020 metais pasiekusios įmonės bei II laipsnio (sidabro) Darbo žvaigždėmis apdovanojami asmenys, savo nuoširdžiu darbu sukūrę pagrindą verslo sėkmės istorijoms, prisidėję prie verslo bendruomenės puoselėjimo ir augimo. Skatindami ir palaikydami moterų verslumo idėją, jau daugelį metų specialų prizą skiriamas vadovei moteriai, sėkmingai ir veržliai asmenybei, kuri savo pavyzdžiu gali įkvėpti kitas moteris imtis verslo ir drąsiai tikėti savo siekiais.

Vilniuje „Pirklių klube“ vykusioje ceremonijoje „Lietuvos eksporto prizas“ buvo įteiktas 5 įmonėms iš skirtingų šalies regionų. Laureatus ir Rūmų bendruomenę pasveikino LR Prezidentas Gitanas Nausėda, Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen, aplinkos ministras Simonas Gentvilas ir susisiekimo ministras Marius Skuodis. Šiaulių regione geriausia eksportuotoja pripažinta Šiauliuose įsikūrusi minkštųjų baldų gamintoja UAB „Vilmers“, pernai ne tik atvėrusi naujas rinkas, bet ir investavusi į į automatizavimo ir skaitmenizavimo, efektyvumo ir tvarumo sprendimus. „Darbo žvaigždės“ įteiktos labiausiai prie verslo aplinkos gerinimo ir pasiūlymų valdžios institucijoms generavimo prisidėjusiems atstovams, tokį apdovanojimą pelnė ir ilgametė Šiaulių valstybinės kolegijos vadovę Natalija Šedžiuvienė.

Šiaulių miesto atstovų pasiekimais pasidžiaugė ir juos pasveikino Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

                                                                                               Pagal LPPARA informaciją

Organizatorių nuotraukos