Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių meras susitiko su naująja „Šiaulių televizijos“ vadove

Šiaulių miesto meras Artūras Visockas susitiko  su naująja „Šiaulių televizijos“ (ŠTV) vadove dr. Natalija Šedžiuviene. Daug metų Šiaulių valstybinei kolegijai vadovavusi dr. N. Šedžiuvienė pasakojo pradedanti naują veiklos etapą. Nors televizijos sritis dar nėra iki galo atrasta, naujoji vadovė pasiryžusi siekti aukštesnio šios žiniasklaidos priemonės turinio kokybės, auginti savo auditoriją.

Šią vasarą darbą Šiaulių valstybinėje kolegijoje baigusi ilgametė jos direktorė dr. Natalija Šedžiuvienė ėmėsi naujos veikos – neseniai tapo naująja „Šiaulių televizijos“ vadove. Dr. Nataliją Šedžiuvienę,  kartu su Komercijos skyriaus vadove Zita Anužiene, Savivaldybėje priėmė Šiaulių miesto meras Artūras Visockas ir mero pavaduotoja Simona Potelienė. Susitikime pristatyti „Šiaulių televizijos“ kūrybiniai planai ir naujos idėjos.

„Šiaulių miesto savivaldybės prašytume dar glaudesnio bendradarbiavimo, nes norime kuo operatyviau ir tiksliau informuoti savo žiūrovus apie miesto ir regiono gyventojams aktualius sprendimus ir pokyčius. Naujienas transliuojame nebe tik savo televizijos kanalu, bet ir socialiniuose tinkluose, todėl turime augantį įvairiausio amžiaus žiūrovų būrį“, – sakė ŠTV direktorė.

„Yra daug problemų įvairiose srityse, kurias išspręsti galima viešumu ir atvira diskusija, prie to labai daug gali prisidėti žiniasklaidos priemonės. Tikrai džiaugiuosi nuostata, kad informacijos skaidai bus taikomi aukščiausi objektyvumo kriterijai. Labai daug įdomių dalykų vyksta Šiauliuose, kuriuos šiauliečiams ar viso krašto gyventojams būtų tikrai prasminga sužinoti. Savivaldai, savo ruožtu, labai svarbu išgirsti šiauliečių nuomones įvairiausiais miesto gyvenimo klausimais“, – teigė Šiaulių meras Artūras Visockas.

Naujoji „Šiaulių televizijos“ vadovė dr. Natalija Šedžiuvienė patvirtino planus stiprinti naujienų padalinio veiklą, ypatingą dėmesį skirti turinio įvairovei ir jo kokybei.

Šiaulių miesto savivaldybės informacija

V. Lebedžio nuotrauka