Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių valstybinė kolegija kviečia į atvirų durų dieną

Atvirų durų diena – puiki galimybė iš arčiau pamatyti aukštosios mokyklos erdves, pabendrauti su įstaigos atstovais, užduoti rūpimų klausimų studentams ir sužinoti svarbiausius dalykus tiesiogiai iš kolegijos bendruomenės narių.

„SVAKO labirintai“ kviečia 8–12 klasių moksleivius geriau pažinti save, kad nereikėtų klaidžioti renkantis ateities kelią – atvykite į aukštąją mokyklą ir jau artimiausiu metu apsispręskite, kur norite sukti. Pamatę, pabendravę, išgirdę aktualiausią informaciją, neabejojame, jausitės drąsiau rinkdamiesi svajonių kelią ar žengdami tikslų link.

Kviečiame drąsiai praverti Šiaulių valstybinės kolegijos duris, kad pamatytumėte, paliestumėte, išbandytumėte tai, ką galbūt matėte kompiuterio ekrane, pabendrautumėte su dėstytojais ir studentais, pajustumėte aukštosios mokyklos atmosferą.

Svečių laukiame abiejuose fakultetuose – Sveikatos priežiūros bei Verslo ir technologijų. 

Renginys vyks 2023 m. balandžio 27 d. (ketvirtadienį). Susiplanuokite jums tinkamą laiką ir aplankykite mus!

Į balandžio 27 d. vyksiančius užsiėmimus kviečiame registruoti moksleivių grupes ar pavienius moksleivius. 

 

Dalyvių registracijos forma: https://bit.ly/AtviruDuruDienaSVAKO2023 

Primename, kad, esant poreikiui, organizuojamos nuotolinės konsultacijos moksleivių ar kitų suinteresuotų asmenų grupėms. Dėl susitikimų online su Šiaulių valstybinės kolegijos priėmimo specialistais kviečiame susisiekti el. paštu .

Šiaulių valstybinės kolegijos informacija ir iliustracijos

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis