Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiauliuose - baleto gala koncertas

Birželio 11 d. 18 val. Šiaulių kultūros centre laukia iškilmingas „Pro baleto“ akademijos koncertas, skirtas karališkojo meno gerbėjams ir klasikinės muzikos bei baleto estetikos vertintojams. Koncerte bus galima gėrėtis kviestinių Lietuvos baleto žvaigždžių virtuoziškumu ir augančios akademijos mokinių kartos talentu.
Jau antrąjį sezoną Šiaulių kultūros centre veikia „Pro baleto“  akademijos skyrius. Kiekvieną savaitę profesionalai iš Vilniaus atvyksta į Šiaulius mokyti miesto vaikų profesionalaus baleto meno.

Birželio 11 dieną 18 val. Šiaulių kultūros centre organizuojamas jungtinis renginys su  baleto žvaigždėmis iš Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro.

Šiauliuose tai jau antras kartas, kai vienu metu atvyksta stipriausi Lietuvos šokėjai:  Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro primabalerina Kristina Gudžiūnaitė, solistai Marine Pontarlier (Prancūzija), Lorenzo Epifani (Italija), Edvinas Jakonis (Lietuva), Gohar'as Mkrtchyan'as (Armėnija), Zsolt'as Kovacs'as (Vengrija).

  Daugiau informacijos apie renginį čia

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis