Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Skelbiamas konkursas Šiaulių arenos valdytojui

Dabar galiojanti Šiaulių arenos valdymo, kitaip tariant koncesijos sutartis baigiasi 2022 m. gruodžio 12 dieną. Kadangi naujos koncesijos procesas yra ganėtinai ilgas ir sudėtingas, jau dabar skelbiamas konkursas naujam valdytojui.

Skelbdama naują koncesijos konkursą Šiaulių savivaldybė tikisi miesto finansinės naštos sumažinimo. Šiaulių arenos valdytojams ilgą laiką buvo mokamas koncesijos mokestis, tačiau yra pavyzdžių, kai miestai už arenos valdymą operatoriams nemoka ar negi gauna pajamų į biudžetą.

Šiaulių miesto savivaldybė kviečia tokia veikla užsiimančias bendroves iš Lietuvos ir užsienio aktyviai dalyvauti renkant naują Šiaulių arenos valdytoją.

Koncesininko atrankos konkursas viešojo ir privataus sektorių partnerystės projektui „Šiaulių miesto Aukštabalio multifunkcinio komplekso modelio įgyvendinimas“ paskelbtas 2022 sausio 10 d.

Projekto tikslas – užtikrinti kokybišką Šiaulių miesto gyventojų ir lankytojų bendrosios kultūros ugdymą, poilsio ir laisvalaikio organizavimą, pasirašant su koncesininku, laimėjusiu konkursą, koncesijos sutartį.

Koncesijos skelbimas: https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/?SelectedTextFilter=&Query=&OrderingType=0&OrderingDirection=0&SectorSearchTypeIds=4&IncludeExpired=false&Cpvs=&TenderId=&EpsReferenceNr=&DeadlineFromDate=&DeadlineToDate=&PublishedFromDate=&PublishedToDate=&PageNumber=1&PageSize=10

Neribota, visapusiška, tiesioginė ir nemokama prieiga prie pirkimo dokumentų suteikiama:  

https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/app/rfq/publicpurchase_docs.asp?PID=615897

Viešųjų pirkimų skyriaus vedėja Gitana Stankevičė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas