Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Skelbiamas prašymų priėmimas dėl nevyriausybinių ir bendruomeninių organizacijų steigimo ir perregistravimo išlaidų kompensavimo

Vadovaudamiesi Šiaulių miesto savivaldybės administracijos 2018 m. lapkričio 26 d. įsakymu Nr. A-1950 „Dėl Šiaulių miesto savivaldybės nevyriausybinių ir bendruomeninių organizacijų steigimo ir perregistravimo išlaidų kompensavimo tvarkos aprašo patvirtinimo“, skelbiame, kad nuo 2021 m. spalio 15 d. iki  lapkričio 4 d. yra priimami prašymai dėl Šiaulių mieste registruotų NVO ir bendruomeninių organizacijų steigimo, registravimo, perregistravimo ir įstatų keitimo, sąlygoto subjekto steigimo ar perregistravimo išlaidų kompensavimo.

Prašymai dėl išlaidų kompensavimo Šiaulių miesto savivaldybei siunčiami vienu laišku PDF formatu, el. paštu

Kartu su prašymu būtina pateikti šiuos dokumentus:

- nustatytos formos anketą (2 priedas);

- viešojo juridinio asmens steigimo sutartį;

- viešojo juridinio asmens įstatus;

- Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registro elektroninį sertifikuotą išrašą;

 - Išlaidas patvirtinančių dokumentų kopijas.

Dokumentų kopijos patvirtinamos tikrumo žyma ir pareiškėjo antspaudu (jeigu pareiškėjas antspaudą privalo turėti). Jei prašymas teikiamas įgalioto asmens, tokiu atveju turi būti pateikti asmens įgaliojimus patvirtinantys dokumentai.

Dokumentų formos:  Prašymas  ir  Anketa .

Pasikonsultuoti dėl prašymų teikimo galite su Šiaulių miesto savivaldybės administracijos vyr. specialiste (nevyriausybinių organizacijų koordinatore) Jurgita Vorevičiene el. paštu .