Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Vyresniajam komisarui – Šiaulių mero padėka

Pasitinkant Angelų sargų dieną, šeštadienį Šiaulių centriniame parke bus surengta Policijos ir visuomenės šventė. Jos dalyvius pasveikins Šiaulių miesto meras Artūras Visockas. Vienam mūsų miesto pareigūnui bus įteikta ir mero padėka.

Iškilmingoje Policijos ir visuomenės šventės dalyje, kuri prasidės šeštadienio vidurdienį, šiauliečiai pamatys Lietuvos policijos mokyklos kursantų priesaiką ir pareigūnų apdovanojimo ceremoniją. Pastarojoje dalyvaus ir Šiaulių miesto meras Artūras Visockas. Lietuvos policijos profesinės šventės proga už vertybių kūrimą ir policijos darbo puoselėjimą jis įteiks padėką  Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalistinių tyrimų tarnybos viršininkui Vaidui Kazlauskui.

Pasak kolegų, Vaidas Kazlauskas yra išskirtinių gebėjimų pareigūnas, nuolat generuojantis naujas idėjas. Vyresniojo komisaro laipsnį užsitarnavęs  V. Kazlauskas ne tik sukaupė įspūdingą patirties ir žinių bagažą, tačiau nuolat ieško patrauklių ir efektyvių būdų, kaip tas žinias perduoti jaunesniems kolegoms.

Vaidas Kazlauskas ne tik pats vyksta į nusikaltimų vietas, bet ir daug prisideda ruošdamas įvykio vietos apžiūros, nusikaltimo pėdsakų suradimo metodines rekomendacijas, organizuoja ir veda mokymus, dalyvauja tarptautiniuose projektuose.

Renovuojant Šiaulių AVPK šaudyklą, Vaidas parsivežtas žinias iš tarnybinės komandiruotės JAV puikiai pritaikė Šiauliuose. Pagal jo projektą atlikus atnaujinimo darbus, Šiaulių pareigūnai gali treniruotis modernioje šaudykloje.

Vaidas Kazlauskas yra  Lietuvos Kriminalinės policijos biuro mokymo centro instruktorius-lektorius.  Vienas iš tu, kurie Šiauliuose įkūrė ir analogų neturinti Lietuvoje ekspertų (kriminalistų) rengimo centrą. Šis centras dabar yra žinomas visoje Lietuvoje ir iš visos šalies ekspertai moderniame centre tobulina tiek praktines, tiek teorines žinias.

Vaidas Kazlauskas  yra didelis Šiaulių miesto patriotas.

 

 

Šiaulių miesto savivaldybės informacija

Šiaulių AVPK nuotraukos