Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Baigiasi leidimas automobilio stovėjimui? Sužinokite, ką daryti

Netrukus sueis 1-eri metai nuo dienos, kai UAB „Šiaulių gatvių apšvietimas“ perėmė parkavimo Šiaulių mieste paslaugos administravimą!

Nors pradžia buvo pilna naujų iššūkių, tačiau norime pasidžiaugti, kad šiuo metu turime virš 4500 išduotų gyventojų leidimų, o iš parkavimo paslaugos surinkta rinkliava jau duoda apčiuopiamus rezultatus: 2024 m. iš šių surinktų lėšų Šiaulių miesto savivaldybė planuoja suremontuoti net 8 centrinėje miesto dalyje esančias viešas, dažniausiai naudojamas automobilių stovėjimo aikšteles!

 

Kad ir toliau viskas vyktų sklandžiai, norime pranešti, kad jau pradėtas vykdyti GYVENTOJŲ LEIDIMŲ pratęsimas ir/arba informavimas apie GYVENTOJO LEIDIMO galiojimo pabaigą.

 

Jeigu sulauksite skambučio arba el. laiško iš mūsų specialistų – neišsigąskite, tai tikrai ne sukčių pinklės! Tai gyventojų patogumui sukurta sistema, padėsianti greičiau išspręsti kylančius klausimus, tad drąsiai klauskite ir Jums bus atsakyta.

 

Na, o gavę el. pranešimą apie besibaigiantį GYVENTOJO LEIDIMO galiojimą Jūs turite kuo skubiau kreiptis į UAB „Šiaulių gatvių apšvietimas“ Klientų aptarnavimo centro specialistus telefonu +370 41 201120, el. paštu arba atvykti adresu Aušros al. 53, Šiauliai.

 

Taip pat besibaigiantį GYVENTOJO LEIDIMĄ galite prasitęsti patys, naudodamiesi ŠGA savitarnos sistema, prisijungiant per el. tapatybės vartus (https://savitarna.sga.lt/account/login). Čia pat galite pasitikrinti informaciją apie Jūsų turimo gyventojo leidimo galiojimo terminą.

Mieli klientai, Jūsų yra daug, todėl prašome supratingumo, jei užtruks atsakymas į Jums rūpimą klausimą. Užtikriname, kad atsakymo tikrai sulauksite!

 

UAB „Šiaulių gatvių apšvietimas“ informacija

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis