Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

„Baltojo paukščio“ akcijos dalyviams – padėka iš Prezidentūros

Artėjant šv. Kalėdoms Prezidentūra ir ponia Diana Nausėdienė pakvietė Lietuvos mokyklas, dienos ir globos centrus bei visas šeimas prisijungti prie žaisliukų gaminimo akcijos ir iš vilnos nuvelti po kalėdinį paukštį. Net 25 paukšteliai į Prezidentūrą atkeliavo iš Šiaulių miesto: dalis jų papuošė pagrindinę Prezidentūros kalėdinę eglę, o kiti tapo dovanomis tiems, kurie savo darbais prisideda prie visų Lietuvos gyventojų gerovės. Eglutės žaisliukus gaminusiems šiauliečiams įteiktos pirmosios ponios padėkos.

Saulės miesto kalėdinius žaisliukus-paukštelius gamino:

Šiaulių miesto savivaldybės globos namų dienos užimtumo centro „Goda“ lankytojai (padėką atsiėmė direktorė Danutė Akaveckienė);

Šiaulių Šv. Apaštalų Petro ir Pauliaus katedros parapijos vaikų dienos centro vaikai (padėką atsiėmė vadovė Vilma Kaušienė);

bei VšĮ „Motinos Teresės šeimų namai“ socialinės reabilitacijos programos dalyviai (padėką atsiėmė direktorė Regina Zabielienė). 

Pirmosios ponios Gitanos Nausėdienės padėkose rašoma:

Mielieji,

dėkoju, kad padėjote sukurti bendrus namus mūsų visų Vilčiai ir Meilei. Unikalūs, Jūsų rankomis nuvelti pauktšukai, kaip gėrio ir susitelkimo simbolis, suskrido į Lietuvos Respublikos Prezidento rūmus ir papuošė šv. Kalėdų eglę.

Nuoširdžiai ačiū už Jūsų širdžių šilumą ir bendruomeniškumą

Diana Nausėdienė

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos nuotrauka/Robertas Dačkus

Šiaulių miesto savivaldybės informacija