Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Dėl Talkšos ežero ir jo prieigų, Ežero gyvenamojo rajono bei teritorijos Vilniaus g. 72, Šiauliuose, detaliojo plano koregavimo

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos teritorijų planavimo įstatymo 31 straipsnio 4 dalimi, Pasiūlymų teikimo dėl teritorijų planavimo proceso inicijavimo tvarkos aprašo, patvirtinto Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2013 m. gruodžio 18 d. nutarimu Nr. 1265 „Dėl Pasiūlymų teikimo dėl teritorijų planavimo proceso inicijavimo tvarkos aprašo patvirtinimo", 9 punktu, informuojame, kad pradedama Talkšos ežero ir jo prieigų, Ežero gyvenamojo rajono bei teritorijos Vilniaus g. 72, Šiauliuose, detaliojo plano, patvirtinto Šiaulių miesto savivaldybės tarybos 2008 m. gruodžio 18 d. sprendimu Nr. T-420, koregavimo (suformuotų sklypų Nr. 4 ir 5 ribose) procedūra.

Planavimo organizatorius – Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktorius, Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai.

Planavimo iniciatorius – Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktorius, Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai.

Pasiūlymus teikti galima iki 2020 m. vasario 28 d. (10 darbo dienų) Šiaulių miesto savivaldybės administracijai, Vasario 16-osios g. 62, Šiauliuose. Susipažinti su sprendimo ir planavimo tikslų dokumentais galima kreipiantis į vyr. specialistę D. Jasnauskienę, tel. (8 41) 596 240.

Sprendimo projektas

Planuojama terirtorija

Sprendimas

Darbų planavimo programa

Informuojame, kad parengtas sprendimo projektas dėl tikslinamų teritorijų planavimo dokumento tikslų.

Sprendimo projektas

Sprendimas

Darbų planavimo programos pakeitimas

Architektūros, urbanistikos ir paveldosaugos skyriaus vyr. specialistė Daiva Jasnauskienė