Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Garažų savininkų prie Rėkyvos ežero dėmesiui!

Pakartotinai raginame savanoriškai iki 2021-10-01 nusikelti metalinius garažus ir kitus daiktus iš žemės sklypo prie Rėkyvos ežero (žemės sklypo registro Nr. 44/2154201, unikalus Nr. 4400-4604-3244).

To nepadarius nustatytu laiku, Šiaulių miesto savivaldybė iki 2021 m. spalio 15 d. pati pašalins neteisėtai laikomus metalinius garažus ir kitus Šiaulių miesto savivaldybės administracijai nepriklausančius įrenginius, daiktus, transporto priemones ir sutvarkys teritoriją, siekiant užtikrinti visuomenės interesą šia teritorija naudotis pagal jos paskirtį (tai - bendrojo naudojimo teritorija, skirta rekreacijai) bei pradės bešeimininkio turto pripažinimo procedūras.

Patirtos išlaidos bus išieškotos iš identifikuotų savininkų teisės aktų nustatyta tvarka.

Primename, kad 2020 m. kovo ir spalio mėnesiais buvote informuoti apie Jums priklausančio turto pašalinimą ir teritorijos sutvarkymą iki 2020 m. gruodžio 31 d. Žemės sklypo naudotojas yra Šiaulių miesto savivaldybė, todėl garažų ir kitų daiktų laikymas šioje teritorijoje yra neteisėtas.

Miesto ūkio ir aplinkos skyriaus informacija
el. p. [email protected]

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas

A

Algirdas Drevinskas 2021-08-25 17:29
"savivaldybė iki 2021 m. spalio 15 d. pati pašalins neteisėtai laikomus metalinius garažus". Kokiu pagrindu? Savivaldybės ir NŽT Šiaulių sk. pozicija: "metalinis garažas yra kilnojamas daiktas ir tokių objektų įrengimui Statybos įstatymas ir jo įgyvendinamieji teisės aktai netaikomi". Taigi netaikomas ir 40 straipsnis. ....
(Redaguota)