Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Iki projekto „Moksleiviai į Vyriausybę" registracijos pabaigos liko tik savaitė - kviečiame registruotis!

Šiemet projektas vyks rugpjūčio 22–26 d., jo metu 30 baigiamųjų klasių moksleivių iš visos Lietuvos kviesime iš arti susipažinti su Vyriausybės veikla ir darbu viešajame sektoriuje. Projekto dalyviai turės galimybę pamatyti Lietuvos institucijų ir politikų kasdienį darbą, moksleivių lauks įtraukiantys užsiėmimai ir kūrybiškos veiklos, taip pat bendra savaitės užduotis – „Moksleiviai Lietuvos ateičiai", kurios metu kviesime moksleivius kurti Lietuvos 2050 m. viziją.

Kandidatų dalyvauti projekte registracija vyksta iki liepos 29 d. Kviečiame registruotis paskutines klases (11 ir 12 ar 3 ir 4 gimnazijos klases) pabaigusius moksleivius, taip pat ir besimokančius užsienyje. Daugiau informacijos ir registracijos forma svetainėje: https://epilietis.lrv.lt/lt/apsilankyk-vyriausybeje/moksleiviai-i-vyriausybe. Daugiau informacijos taip pat skelbiama projekto „Facebook" ir „Instagram" paskyrose.

Projektą organizuoja Vyriausybės kanceliarija kartu su partneriais Lietuvos moksleivių sąjunga, Nacionaline moksleivių akademija, STRATA. Iki šiol projekte dalyvavo beveik 400 moksleivių. Šiemet projektas vyks jau 14-ąjį kartą.  

MIV koordinatorių informacija