Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Informuojame apie Supaprastinta tvarka parengto žemės sklypo Tilžės g. 74A detaliojo plano koregavimą

Informuojame, kad yra pradedamas rengti Supaprastinta tvarka parengto žemės sklypo Tilžės g. 74A detaliojo plano koregavimas sklypo Vairo g. 15, Šiauliuose, ribose, kurio:

Planavimo tikslas - nustatyti suformuotiems žemės sklypams naudojimo reglamentus pagal galiojančius teritorijų planavimo dokumentus, Šiaulių miesto bendrąjį planą ir jo koregavimus bei kitus teisės aktus.

Rengimo pagrindas - Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2023 m. rugsėjo 21 d. sprendimas Nr. A-1015 dėl TPD rengimo pradžios ir planavimo tikslų.

Strateginis pasekmių aplinkai vertinimas (SPAV): neatliekamas.

Planavimo organizatorius - Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktorius, Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai, www.siauliai.lt

Rengėjas - UAB Poliplan, A. Juozapavičiaus g. 11-301, Vilnius, tel. +37067543255, el. p.: [email protected]

Pasiūlymai dėl teritorijų planavimo dokumento teikiami Planavimo organizatoriui arba Rengėjui, atstovaujančiam planavimo iniciatorių pagal įgaliojimą, raštu (šiame skelbime nurodytais kontaktais) arba per TPDRIS, www.tpdris.lt, TPD Nr. K-VT-29-23-797, per visą teritorijų planavimo dokumento rengimo laikotarpį.

Teikiant pasiūlymus privalu nurodyti pasiūlymą teikiančio asmens ir jo įgalioto asmens (jeigu yra) vardą ir pavardę, asmens gyvenamosios vietos adresą, telefono numerį, elektroninį paštą arba, jei pasiūlymą teikia juridinis asmuo, jo buveinės adresą ir telefono numerį, elektroninis paštą, interneto svetainę, ir aplinkybes, kuriomis pagrindžiamas pasiūlymas, ir jas patvirtinantys įrodymai.

Pasiūlymus teikusiems asmenims, ne vėliau, kai per 5 darbo dienas nuo susipažinimo su teritorijų planavimo dokumentu laikotarpio pabaigos ir viešo susirinkimo pabaigos atsakoma raštu arba TPDRIS, www.tpdris.lt.

Asmenys gautą atsakymą, kad į jų pateiktus pasiūlymus neatsižvelgta parengtame teritorijų planavimo dokumente, gali apskųsti Vilniaus teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos prie Aplinkos ministerijos per mėnesį nuo jiems išsiųsto laiško gavimo dienos. 

Sprendimas

Planavimo darbų programa