Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Klausiame Šiaulių jaunimo: kokio Saulės miesto atviro jaunimo centro norėtum Tu?

Šiaulių menų mokyklos atviras jaunimo centras – tai pačiame miesto centre (Vytauto g. 103A) įsikūrusi įstaiga, vykdanti atvirąjį darbą su jaunimu (tikslinė grupė yra jaunimas nuo 14 iki 29 metų), teikianti nemokamas socialines, pedagogines ir psichologines paslaugas. Centro veikla remiasi atviro darbo su jaunimu principais: čia siekiama visiems jauniems žmonėms, nepriklausomai nuo jų socialinės padėties, suteikti galimybes saugiai leisti laisvalaikį, užsiimti juos dominančia veikla ir, esant poreikiui bei padedant jaunimo darbuotojams, spręsti kasdienybėje kylančius iššūkius ir klausimus. Atviras darbas savitas tuo, kad dalyvavimas siūlomose veiklose nėra saistomas „privalomumu“: norintis dalyvauti jaunas žmogus neprivalo įsipareigoti lankytis nuolat ir nustatytu laiku užsiimti tam tikra veikla – jaunas žmogus pats sprendžia, kaip naudoti savo laiką. Šiuo metu Šiaulių atvirame jaunimo centre vyksta reikšmingi pokyčiai ir prie jų prisidėti kviečiame visą Saulės miesto jaunuomenę, tad prašome užpildyti apklausą: kokio Šiaulių miesto atviro jaunimo centro norėtum Tu?
  • Kokių veiklų, Tavo nuomone, trūksta atvirame jaunimo centre?
  • Kas galėtų pagerinti jaunimo centro veiklų kokybę bei padidinti jo patrauklumą?
  • Kokias didžiausias problemas pastebi jaunimo centre ir ką galėtų padaryti centro darbuotojai, kad šioje atviroje erdvėje mielai leistum laiką kiekvieną dieną bei čia apsilankyti su malonumu kviestum visus savo draugus?

Kviečiame pateikti savo atsakymus į visus šiuos klausimus užpildant apklausos formą, kurią rasi čia: https://forms.gle/Ki6EACbnmrKYfnrU8

Tavo pateiktos pastabos bei pasiūlymai neabejotinai prisidės prie pozityvių atviro jaunimo centro pokyčių ir padės užtikrinti centro patrauklumą Šiaulių jaunimui!  

Galbūt dar negirdėjai apie Šiaulių atvirą jaunimo centrą? Tada pasek mus Facebook platformoje: https://bit.ly/JaunimoCentroFB

Daugiau informacijos taip pat gali rasti čia: https://siauliumn.lt/siauliu-menu-mokyklos-atviras-jaunimo-centras/

Iki susitikimo jaunimo centre!

Šiaulių atviras jaunimo centro komanda / Šiaulių atviro jaunimo centro nuotraukos