Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Nemokamos emocinės paramos veiklos 14-29 metų jaunimui

„Emocinė parama, tai ne tik konsultacijos psichologo kabinete, bet ir bendra veikla, bendraamžių išklausymas, padrąsinimas ir saugi bei priimanti specialisto kuriama erdvė atsivėrimui“, teigia projekto „Jaunimo galia“ vadovė Greta Šiaučiulytė Savickė.

Šiais metais Šiauliuose paslaugas jaunimui papildys „Mėlynas mėnulis“ organizuojamos ir Šiaulių miesto savivaldybės dalinai finansuojamos emocinės paramos paslaugos: konsultacijos gryname ore, savitarpio pagalbos grupės ir patyriminiai žygiai. Projekto „Jaunimo galia“ paslaugų kalendorius jau rengiamas, o registracija į kai kurias paslaugas – paskelbta. G. Šiaučiulytės Savickės teigimu jaunimas turi būti pamatytas, priimtas ir padrąsintas, todėl veiklose laukiami visi Šiaulių miesto jaunuoliai nepriklausomai nuo lyties, tikėjimo, nuostatų ar kitų savybių.

Informaciją apie paslaugas, jų laiką ir renkamas grupes galite rasti „Mėlyno mėnulio“ socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje   https://www.facebook.com/melynasmenulis.lt, o kilus klausimams, kuriuos norisi aptarti, galite drąsiai rašyti el. paštu [email protected]

Jaunimo reikalų koordinatorė (vyr. specialistė) Dalia Vietienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas