Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Padėkota operatyviai plėšiką susekusiems policijos pareigūnams

Šiaulių savivaldybėje miesto meras Artūras Visockas padėkojo Šiaulių apskrities policijos Specialiosios parengties skyriaus pareigūnams, pirmadienio vakarą sulaikiusiems vyrą, kuris grasino dviem moterims ir iš jų buvo pagrobęs kuprinę su didele pinigų suma ir mobiliuoju telefonu.

Pirmadienio vakarą Karaliaučiaus gatvėje buvo įvykdytas apiplėšimas, kurio metu vyriškis peiliu pagrasinęs dviem moterims iš jų atėmė daiktus ir didelę sumą grynųjų.

Susitikime su Šiaulių miesto meru policijos pareigūnai pasakojo, kad kol vienas ekipažas užtikęs pėdsakus sniege jais sekė, kiti ekipažai tikrino vietas, kuriose įtariamasis galėtų pasislėpti. Bėglys suko ratus ir bandė klaidinti policininkus, tačiau po 2,5 val. persekiojimo pareigūnai jį sugavo. Šiaulių mieste ir rajone teisėsaugininkai įtariamąjį vijosi apie 12 km.

Šiaulių miesto meras Artūras Visockas nuoširdžiai dėkojo policijos pareigūnams už greitą reagavimą ir pastangas užtikrinant šiauliečių saugumą.

Savivaldybės vadovas Specialiosios parengties skyriaus policininkams palinkėjo kuo mažiau pavojingų situacijų tarnyboje ir įteikė simbolines dovanas.

 

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis