Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Pasveikinti Šiaulių miesto medicinos darbuotojai

Medicinos darbuotojų dienos išvakarėse Šiaulių miesto savivaldybė pakvietė sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojus į profesinės dienos minėjimą. Medikai sulaukė jiems dedikuotų sveikinimų, jiems dovanotas nuotaikingas renginys ir pabendravimas prie kavos puodelio.

Pasitinkant Medicinos darbuotojų dieną, Šiaulių miesto savivaldybė pakvietė medikus į jiems skirtą šventinį renginį. Į jaukų medikų bendruomenės pasibuvimą Šiaulių kultūros centro kamerinėje salėje kviesti atstovai iš visų Šiaulių mieste veikiančių sveikatos priežiūros įstaigų.

Gražia miesto tradicija tampančios šventės svečius pasveikino Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktorius Antanas Bartulis.

„Sveikinu visą medicinos bendruomenę profesinės šventės proga. Noriu pasidžiaugti, kad Savivaldybė nuosekliai prisideda stiprindama medikų pajėgas mieste, turime paramos rezidentams programą, trys jauni specialistai pagal ją jau pradėjo dirbti Šiaulių įstaigose. Teikiama parama į miestą dirbti atvykstantiems gydytojams, taip pavyko pritraukti 21 darbuotoją. Ieškome ir kitų būdų, kurie leistų šiauliečiams tikėtis medicininių paslaugų kokybės ir jų prieinamumo. Jums teko ir ekstremalių iššūkių, kasdien stengiatės būti paslaugūs, visada padėti mūsų gyventojams. Už tai esame dėkingi, nepavarkite, ir toliau būkite jautrūs, nuoširdūs, kantrūs, tegul Jūsų darbai būna sėkmingi“, – linkėjo A. Bartulis.

Susirinkusius kolegas taip pat sveikino Respublikinės Šiaulių ligoninės direktorius Mindaugas Pauliukas, Šiaulių centro poliklinikos vadovas Mindaugas Maželis, Šiaulių visuomenės sveikatos biuro direktorė Henrieta Garbenienė.

Pasibaigus oficialiai daliai susirinkusius į magijos ir iliuzijų pasaulį pakvietė žinomas iliuzionistas, tarptautinių iliuzionistų konkursų nugalėtojas Anton Lavrentjev.

Pasibaigus nuotaikingam pasirodymui, šventės svečiai pakviesti pratęsti vakarą prie kavos puodelio.

 

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis