Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Prezidentūros eglę papuoš simboliniai angelo sparnai

Artėjant gražiausioms metų šventėms, Lietuvos Respublikos pirmoji ponia Diana Nausėdienė pakvietė tęsti šiltą Kalėdų bendrystės tradiciją, įtraukiant ugdymo įstaigas, nevyriausybines organizacijas ir bendruomenes prisijungti prie „Angelo sparnų“ akcijos. Šia iniciatyva, skirta susitelkti bendrystei, prasmingam bei smagiam kūrybiškam užsiėmimui, kartu svajojant apie laisvę ir viltį, apie saugumą ir galimybę pakilti virš kasdienybės – kurti kalėdinius eglutės papuošimus – simbolinius angelo sparnus. Taip pat kuriant papuošimus Kalėdų eglėms buvo kviečiama sukurti ne tik angelų sparnus, bet ir baltus angelus.

Net 26 Šiaulių miesto ugdymo, socialinės, kultūros, nevyriausybinės organizacijos, įstaigos ir bendruomenės atsiliepė į kvietimą ir prisijungė prie ,,Lietuvos galios“ Kalėdinės iniciatyvos ir ,,Angelo sparnų“ akcijos. Iš viso sukurta 132 vnt. angelo sparnų ir 14 vnt. rankų darbo angeliukų. Visi jie iškeliavo į LR Prezidentūrą.

Nuoširdžiai dėkojame visiems, atsiliepusiems į pirmosios ponios Dianos Nausėdienės kvietimą kurti šiltą Kalėdų bendrystės tradiciją!

Prie akcijos prisijungė Šiaulių įstaigos, organizacijos ir bendruomenės: Šiaulių Parkinsono draugija, LPS ,,Bočiai“ skyrius, lopšeliai-darželiai ,,Vaikystė“, ,,Pasaka“, ,,Rugiagėlė“, ,,Ežerėlis“, ,,Voveraitė“, ,,Kregždutė“, ,,Ąžuoliukas“, „Salduvė“,,Ringuvos“ mokykla, ,Lieporių gimnazija, Šiaulių ,,Romuvos“ progimnazija, Šiaulių ,,Rasos“ progimnazija, Šiaulių ,,Spindulio“ ugdymo centro Socialinės globos skyrius, Šiaulių technologijų mokymo centras, Šiaulių Zoknių progimnazijos tėvų klubas, Zoknių bendruomenė, Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija ,,Šiaulių Viltis“, Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Senjorų rankdarbių klubas, miesto Šeimos centro vaikų dienų centras, Šv. apaštalų Petro ir Pauliaus katedros parapijos vaikų dienos centras, vaikų dienos namai ,,Tik Tu“, klubo ,,Tarp savų“ vaikų dienos centras, ,,Motinos Teresės šeimų namai“, ukrainiečių integracijos centras ,,Malva“, „Gelbėkit vaikus“. 

Šiaulių miesto savivaldybės informacija ir nuotraukos
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas