Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Seminaras "Psichologinio atsparumo ugdymas: augti, nepaisant sunkumų"

Šiaulių vyskupijos jaunimo centras kviečia įvairaus amžiaus Šiaulių miesto gyventojus į seminarą "Psichologinio atsparumo ugdymas: augti, nepaisant sunkumų", vyksiantį 2022 09 18 (sekmadienis) 13:30 Tilžės g. 186, Šiauliai.

Pandemija, karo grėsmė, darbo praradimas, santykių nutrūkimas, įvairios ligos, netektys ir kiti gyvenimo iššūkiai sukelia daug emocinių išgyvenimų ir nesaugumo.

- Kaip susitvarkyti su sunkumais ir gyventi toliau? - Kodėl vieni žmonės, rodos, lengvai išgyvena sudėtingas situacijas, o kitiems įveikti iššūkius ir eiti pirmyn yra itin sunku? - Kaip augti, nepaisant patiriamų sunkumų?

Atsakymas: psichologinis atsparumas - gebėjimas sėkmingai prisitaikyti susidūrus su nepalankiomis aplinkybėmis ir iš tos situacijos išeiti stipresniam, išmintingesniam ir daugiau galinčiam.

Šio seminaro metu sužinosite: - kas yra psichologinis atsparumas ir kokie komponentai jį sudaro - kokie gebėjimai, reikalingi norint ugdyti atsparumą - kas vyksta mūsų kūne, kai susiduriame su stresu ir iššūkiais? - resursai: kiek atsparus ir lankstus esu aš pats, kas mane stiprina ir palaiko? - kaip mano atsparumas ir lankstumas veikia žmones aplink mane? - kaip atsitiesti, patyrus sunkumus, sustiprėti ir augti? - ką galime padaryti jau šiandien, kad įveiktume sunkumus? - kaip rasti pusiausvyrą kasdienybėje?

Vietų skaičius ribotas. Seminaro trukmė 3 valandos.

Registracija iki rugsėjo 17 d. 12 val: https://forms.gle/se8y2szeCavjduGy5

Seminaras yra Šiaulių vyskupijos jaunimo centro vykdomo projekto 'Auginantys pokyčiai' dalis. Dėka dalinio Šiaulių miesto savivaldybės projekto finansavimo seminaras yra nemokamas.

NVO koordinatorė (vyr. specialistė) Jurgita Vorevičienė