Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiauliai ir Panevėžys - kas bendro tarp šių miestų NVO?

Šiaulių miesto savivaldybės NVO tarybos nariai svečiavosi Panevėžyje, kur bendradarbiavimo ir patirties pasidalijimo tikslais susitiko su Panevėžio miesto savivaldybės NVO tarybos nariais. 

 “Tai - atsakomasis vizitas, nes panevėžiečiai jau lankėsi pas mus, tad dabar svečiuojamės mes. Panevėžys ir Šiauliai yra panašaus dydžio, tai ir problemos panašios. Dalijomės patirtimi bei aptarėme socialinių paslaugų teikimo perdavimą NVO sektoriui, diskutavome, kiek gabios ir stiprios yra mūsų miestų NVO bei kaip galėtume joms padėti”, - sakė Šiaulių miesto savivaldybės NVO tarybos pirmininkė ir VšĮ Žmogiškųjų išteklių stebėsenos ir plėtros biuro direktorė Asta Jaseliūnienė.

 Šiauliečius maloniai priėmė Panevėžio miesto savivaldybės NVO tarybos pirmininkė Sandra Lopetaitė, o vizitas įvyko vienoje aktyviausių Panevėžio organizacijų VšĮ “Septynios akimirkos”, kuriai vadovauja Ieva Grigaitė. 

 Tokie susitikimai tarp miestų NVO tarybų kol kas nėra dažnas reiškinys. A.Jaseliūnienė sako, kad bendradarbiavimas ir mokymasis vieniems iš kitų padeda geriau atlikti savo funkciją - būti tiltu tarp NVO atstovų ir savivaldos.     

Šiaulių miesto savivaldybės NVO tarybos informacija