Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiauliai pristatyti Rezidentūros dienoje

Lietuvos sveikatos mokslų universitete (LSMU) vyko Rezidentūros diena, kurioje studentams turėjo galimybę ne tik susipažinti su rezidentūros studijomis, bet ir pabendrauti su potencialiais darbdaviais. Būsimiems medikams pristatytos galimybės rezidentūrą atlikti, o vėliau ir rinktis profesinį kelią Šiaulių miesto sveikatos priežiūros įstaigose.

Renginys sutraukė kelis šimtus esamų ir būsimų rezidentų. Kad jie galėtų išsirinkti geriausią darbovietę ateities karjerai, daugiau kaip 40 šalies gydymo įstaigų pristatė savo siūlomas darbo sąlygas bei pateikė pasiūlymus dėl valstybės nefinansuojamų rezidentūros studijų vietų apmokėjimo.

Renginyje dalyvavo Šiaulių miesto savivaldybė, Respublikinė Šiaulių ligoninė, Šiaulių centro poliklinika ir Dainų pirminės sveikatos priežiūros centras.

Šiaulių komanda su vicemeru Justinas Švėgžda jauniesiems sveikatos priežiūros specialistams pristatė Šiaulių miestą. Akcentuota, kad dėl spartaus ekonominio augimo, dėl miesto geografinio, kultūrinio unikalumo, mūsų mieste atsiveria plačios darbo, mokymosi, patogiose gyvenamosios aplinkos ir turiningo laisvalaikio galimybės.

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis