Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiauliečiai jau naudojasi jungtiniu traukinio ir miesto autobuso bilietu

Šiaulių miesto savivaldybės spaudos konferencijoje UAB „Busturas“ plėtros ir marketingo skyriaus vadovė Raimonda Pelutienė plačiau papasakojo apie jungtinį bilietą, taip pat pasidalino informacija apie kitas šios bendrovės naujienas keleiviams.

Raimonda Pelutienė pasidžiaugė, kad „LTG Link“ su UAB „Busturas“ miesto gyventojams ir svečiams praeitą savaitę pristatė jungtinį autobuso ir traukinio bilietą. Jau nuo sausio 15 dienos šį bilietą gali įsigyti visi traukiniais vykstantys keleiviai, kai jų pasirinkto maršruto pradinė arba galutinė stotelė yra Šiauliai.

Per pirmąją savaitę buvo keleivių, kurie pasinaudojo šia puikia galimybe. Buvo parduoti 23 tokie bilietai, daugiausiai juos rinkosi keleiviai, kurie važiavo Panevėžio–Mažeikių maršrutu. Bilietas suteikia galimybę valandą laiko prieš maršrutą ir valandą laiko po traukinio maršruto pasinaudoti viešojo transporto paslauga. Jeigu traukinys vėluoja ilgiau negu 15 minučių, tai keleiviai į savo elektroninį paštą ar mobilųjį telefoną gauna pranešimą dėl bilieto laiko pratęsimo.

Šį transporto bilietą galima įsigyti perkant traukinio bilietus internetinėje „LTG Link“ svetainėje arba mobiliojoje programėlėje, jungtinį bilietą reikia pasirinkti kaip papildomą paslaugą.

Spaudos konferencijoje buvo pristatytos ir dar dvi „Busturo“ naujienos.

Pradinuko bilietą gali įsigyti Šiaulių mieste registruotų 1–4 klasių moksleivių tėveliai. Pradinuko bilietais prekiaujama Šiaulių autobusų stotyje arba bendrovės „Busturas“ patalpose  Šarūno g. 2. Pradinuko bilieto kaina  10 eurų. Bilietas galioja nuo rugsėjo 1 dienos iki paskutinės gegužės mėnesio dienos. Šį bilietą galima įsigyti ir mokslų metų viduryje, tokiu atveju jis taip pat galios iki gegužės pabaigos. Iki šiol yra parduoti jau 283 pradinukų bilietai.

Pasak Raimondos Pelutienės, mieste veikiančios įmonės taip pat gali pasinaudoti specialia lojalumo programa. Užsakant 10 ar daugiau kortelių bus galima pasinaudoti tam tikra nuolaida terminuotiems bilietams.

 

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis