Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių miesto gyventojų patogumui – mobilioji programėlė „Šiauliečio kortelė“

Šiauliečiai kviečiami naudotis Šiaulių miesto savivaldybės administracijos drauge su partneriais sukurta mobiliąja programėle „Šiauliečio kortelė“. Ją į savo išmanųjį telefoną galima parsisiųsti iš „Google Play“ arba „App Store“. Programėlė yra nemokama, o Šiaulių mieste registruoti gyventojai galės joje ne tik rasti aktualios informacijos apie turizmą, susipažinti su miesto naujienomis, rasti nuorodas į „ŠiauliaiBUS“ ir „TvarkauMiestą“ programėles, bet ir pasinaudoti specialiai jiems siūlomomis nuolaidomis.

Viena iš patraukliausių jos funkcijų – nuolaidų Šiauliuose registruotam gyventojui sistema. Įsidiegus „Šiauliečio kortelę“, galima pasitikrinti, kokios ir kieno teikiamos nuolaidos yra siūlomos.

Gyventojai jiems siūlomas nuolaidas bei jų aprašymus gali rasti programėlės skiltyje „Mano nuolaidos“, o pasinaudoti jomis – paspaudę ant pagrindiniame puslapyje matomo langelio „Nuskaityk nuolaidą“. Nuolaida bus pritaikoma nuskaičius įstaigoje ar įmonėje esantį QR kodą ir parodžius nuskaityto kodo informaciją kasoje. Nuolaidų siūlo Šiaulių turizmo informacijos centras, Kultūros centras, plaukimo centras „Delfinas“ ir kitos įstaigos. Jų taip pat siūlo ir kai kurie Šiauliuose veikiantys verslai: pasinaudoję ja galite ne tik skaniai pavalgyti, bet ir pigiau nusiplauti automobilį ar įsigyti dviratį. Prie šios nuolaidų sistemos kviečiame prisijungti ir kitus Šiauliuose veikiančius verslus!

Nuolaidas galima teikti įvairaus dydžio ir įvairioms pasirinktoms šiauliečių grupėms ar visiems be išimties registruotiems Šiaulių mieste gyventojams. Savo siūlomos nuolaidos informaciją reikia užregistruoti specialioje formoje. Registruojant pasiūlymą reikės nurodyti:

  1. informaciją apie įmonę (įmonės pavadinimas, vietos, kurioje bus teikiama nuolaida, adresas ir pavadinimas (pvz., jei tai parduotuvė – parašyti jos pavadinimą);
  2. informaciją apie nuolaidą, jos aprašymą (nuolaidos pavadinimas, kam ir kokiu laikotarpiu ji bus teikiama, kokio ji bus dydžio, trumpas apibūdinimas);
  3. kitus duomenis, reikalingus nuolaidai įtraukti į sistemą.

Taip pat svarbu paminėti, kad nuolaidos (tai pačiai paslaugai ar prekei) dydis gali būti skirtingas skirtingoms asmenų grupėms.

Savo verslo siūlomas nuolaidas galite užregistruoti šioje formoje: https://forms.gle/6mpoTTjBis8oRhHz8. Dėl papildomos informacijos apie nuolaidų programą verslininkus kviečiame kreiptis į Ekonomikos ir investicijų skyrių šiuo el. paštu [email protected].

Šiaulių miesto savivaldybės administracija tikisi, kad programėlė bus patogi ir ja aktyviai naudosis Šiaulių miesto gyventojai bei svečiai.

Ekonomikos ir investicijų skyriaus vyr. specialistė Agnė Buchaitė