Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių miesto sporto festivalis jau šį šeštadienį!

Šeštadienį šiauliečiai kviečiami į tradicinį Šiaulių miesto sporto festivalį. Renginys vyks Saulės Laikrodžio aikštėje ir Talkšos ežero pakrantėje. Organizatoriai visai dienai žada daug įvairių aktyvių veiklų ir pramogų, pažintį su tradicinėmis ir naujomis mieste sporto veiklomis.

Rugsėjo 4-ąją šiauliečius vėl pakvies Šiaulių miesto sporto festivalis. Šių metų renginį atidarys olimpietė, maratonininkė Remalda Kergytė Dauskurdienė. Nuo vidurdienio iki pat 23 valandos sporto festivalio dalyvių laukia daug aktyvių veiklų ir užsiėmimų visai šeimai. Į renginį drąsiai galima ateiti ir su savo augintiniais.

Festivalio metu vyks įvairiausi sporto renginiai, edukacijos ir pramogos. Saulės Laikrodžio aikštėje startuos Olimpinės mylios bėgimas (1988 m), spalvotas vaikų bėgimas (500 m), bėgimas su savo augintiniu (500 m).

Festivalio scenoje planuojama pramoginė šou ir koncertinė parodomoji programa: pasirodys grupė ,,2Kvėpavimas“ ir DJ Kinder Straik, žiūrovus kvies zumba fiesta ir masinė mankšta.

Talkšos ežere bus surengtas Didžiųjų drakono valčių pasirodymas. Vyks piknikas, o naktinio kino seanso metu bus rodomas filmas apie sportininkę plaukikę Rūtą Meilutytę,

Renginio dalyviai turės progą susipažinti su esamomis ir naujomis sporto veiklomis bei jas išbandyti: gatvės šokiai, žolės riedulys, futbolas, krepšinis, tenisas, karate, imtynės, fechtavimas, šaudymas, lengvoji atletika, rankinis, taikvondo, orientacinis, irklavimas, kikboksas ir kt. Šiais metais veiklų ambasadorių rekordiškai daug.

Dalyvavusiems ir išmėginusiems visas festivalio sportines veiklas ir užpildžiusiems veiklų korteles, festivalio organizatoriai dovanos marškinėlius ir medalius.

Renginys nemokamas.

DALYVIŲ REGISTRACIJA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLmuc2xFhD4YrzB3FCo_M8cfOYJnNmgeuvrWdraGOsb_cfzg/viewform

 Organizatorius: Šiaulių lengvosios atletikos ir sveikatingumo centras

 Projekto partneris ir globėjas: Šiaulių miesto savivaldybė

Projektas ,,Sportas visiems veiklų akademija" bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas 

S. Jankausko nuotraukos