Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių regbio 15 komandos - Baltijos Top lygos favoritės

Šeštadienį Kaune ir Šiauliuose vyko lemiami vyrų regbio 15 Baltijos Top lygos mačai - mažasis finalas dėl 3 vietos ir didysis finalas dėl 1 vietos.
Baltijos Top lygos finaliniame mače Šiaulių "Vairas-Kalvis-Jupoja" varžėsi dėl turnyro taurės su Latvijos "Livonia".
Šiaulių "Vairas-Kalvis-Jupoja" per įtemptas ir varginančias rungtynes sugebėjo antrojo kėlinio pabaigoje spurtuoti ir pelnyti lemiamus taškus. "Vairas-Kalvis-Jupoja" komanda su visais bendruomenės nariais šventė pergalę prieš svečius rezultatu 38:20.
Šiaulių regbio stadione tvyrojo šventinė nuotaika, atidarymo metu koncertavo Šiaulių pučiamųjų orkestras, buvo sugiedotos Latvijos ir Lietuvos tautinės giesmės, visų varžybų metu skambėjo sirgalių dainos, palaikymas skriejo tiek lietuviams, tiek latviams, kuriuos palaikyti atvyko gausus būrys sirgalių.
"Po finalinių rungtynių galime pasakyti, kad geriausiu žaidėju ir atradimu tapo mūsų 16 žaidėjas - tai jūs mūsų fanai!" - po varžybų savo Facebook'o paskyroje (Regbio klubas Vairas) rašė čempionai.
"Vairas-Kalvis-Jupoja" vienam grumtynių ir saugo pozicijos žaidėjui piniginius prizus įteikė klubo ilgametis žaidėjas Deividas Taurosevičius.
Varžovų nuomone, "Vairas-Kalvis-Jupoja" komandoje geriausiu žaidėju buvo Jonas Mikalčius!
Per 49 metų klubo istoriją "Vairas" vyrų komanda 33 kartą tapo Lietuvos vyrų regbio 15 čempionais!
Baltijos Top lygos bronziniame žaidime Kauno "Ąžuolas" namuose priėmė Šiaulių ekipą "BALTREX - ŠIAULIAI". 2019 ir 2021 metų čempionai "BALTREX - ŠIAULIAI"  nugalėjo Kauno "Ąžuolas" rezultatu 39:22 ir užėmė 3 vietą. 

Šiaulių mero Artūro Visocko kvietimu varžybas stebėjo ir finalinių varžybų dalyvius apdovanojo J.E. Vokietijos ambasadorius Lietuvoje Matthias Peter Sonn. Ambasadoriui buvo įteiktas čempionų komandos regbio kamuolys.

Primename, kad pernai, mero kvietimu Matthias Peter Sonn lankėsi Europos Trophy lygos mače, kuomet vyko Lietuvos-Vokietijos rinktinių varžybos. Džiugu, kad tokie garbūs asmenys domisi Šiauliuose vykstančiais renginiais.

Nuotraukos priklauso "Vairas-Kalvis-Jupoja", nuotraukų autorius Tubukas (Evaldas Černiauskas).

Sporto skyriaus vyr. specialistė Indrė Bubelytė

Baltijos Top lygos finalo akimirkos

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas