Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių vyskupijos Šeimos centre – konsultacijos poroms

Šiaulių vyskupijos Šeimos centras, įgyvendindamas projektą „Pasaulio karas ir taika prasideda šeimoje“ (šv. Motina Teresė), dalinai finansuojamą iš Šiaulių miesto savivaldybės biudžeto lėšų, kviečia poras į konsultacijų ciklą, skirtą aptarti kasdienybėje pasitaikančias nesutarimų priežastis, nesusikalbėjimus, baimes. Detalesnė informacija apie konsultacijas - Projekto vykdytojo pranešime.

Gerbiamieji,

Per keletą metų paskutinių metų turėjome išties gausų būrį sužadėtinių, jų tarpe buvo ir jūsų pora.

Per tuos metus nuo Santuokos sakramento dienos praėjo nemažai dienų, kurias jūs gyvenote savo šeimos gyvenimą. Vienos iš jų gražesnės, kitos sunkesnės, tačiau tikime, kad sunkumai, kurie pasitaiko jūsų kelyje, būna įveikti judviejų abiejų pastangomis.

Norime pasiūlyti jums naujieną mūsų Šeimos centre – trijų susitikimų konsultacijas poroms, kurios lankė pas mus sužadėtinių kursus.

Tai 6 val. konsultacijų ciklas, kuriame aptarsime jūsų kasdienybę, pasitaikančias nesutarimų priežastis, nesusikalbėjimus, baimes. Parodysime metodikas ir būdus, kaip lengviausiai išeiti iš konfliktų ir ginčų. Gausite naudingos informacijos apie vaikų auklėjimą ir susikalbėjimą su tėvais, uošviais, anytomis. Konsultacijos metu spręsime jūsų tuo metu aktualiausią problemą, taip pat nagrinėsime iš kur kyla problemos, pažvelgsime į jūsų patirtis, lūkesčius ir priežastis, iš kur viskas kyla.

Po konsultacijų jūs visiškai kitaip pažvelgsite į pašaukimą šeimai, į savo sutuoktinį /-ę, į erzinančias jo / jos savybes, visiškai kitaip suprasite vienas kitą ir kitaip matysite jus supantį pasaulį. Pagerės emocinė sveikata, nuotaika, atsiras daugiau entuziazmo ir energijos.

Konsultacijas bus galima tęsti.

Kaip viskas vyks?

Jums reikia užpildyti registracijos formą https://forms.gle/ZiodZDCzEdiz6RtTA

Susisieksime su jumis nurodytais kontaktais ir sutarsime laiką pirmajam susitikimui.

Susitikimai vyks Šiaulių vyskupijos Šeimos centre (Tilžės g. 186, Šiauliai) arba on-line.

Susitikime turi dalyvauti abu sutuoktiniai.

Bus trys susitikimai po 2 val.

Konsultacijas ves Šeimotyros ekspertė, santykių konsultantė, mentorė Edita Gulbinienė, turinti 17 metų savanorystės su sužadėtiniais ir 16 metų darbo su šeimomis patirtį.

Laukiame jūsų registruojantis.