Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Tarpinių Šiaulių miesto strateginio plėtros plano iki 2033 m. rezultatų pristatymas

Šiaulių miesto savivaldybė drauge su Šiaulių strateginio plėtros plano 2025–2033 metams (toliau ŠSPP) rengėjais UAB „Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“, kovo 27 d. rengia viešąją diskusiją – tarpinių rezultatų pristatymą.

Planuojant Šiaulių ateitį iki 2033 metų jau prisidėjo daugiau nei 100 savo srities ekspertų, dar tiek pat šiauliečių susitikimuose mikrorajonuose, tačiau norime pakviesti ir tuos, kurie jau padarė savo indėlį prie Šiaulių miesto ilgalaikės plėtros strategijos rengimo ir tuos, kurie dar nespėjo išsakyti savo idėjų ir turi sprendimų, kaip padidinti Šiaulių miesto gerovę, patrauklumą gyventojui, turistui, studentui, senjorui ar kitai tikslinei grupei.

Kovo 27 d., 16 val. Šiaulių miesto savivaldybės administracijos (Vasario 16-osios g. 62) Tarybos posėdžių salėje vyksiančio renginio metu bus pristatytas Šiaulių miesto vizijos iki 2033 m. projektas, SPP tikslai, uždaviniai, planuojamos pagrindinės ilgojo laikotarpio  iniciatyvos bei pažangą vertinsiantys rodikliai.

Kviečiame atvykti gyvai arba stebėti renginio transliaciją Šiaulių miesto savivaldybės Youtube kanale: https://www.youtube.com/@siauliumiestosavivaldybe6019

Strateginio planavimo ir finansų skyriaus vyr. specialistė Kristina Kečedži
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas