Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Tarptautinė karjeros ir įgūdžių formavimo konferencija „Išmok. Kurk. Veik“

JCI Šiauliai kviečia Šiaulių krašto jaunimą į projekto „Patirties perdavimo ir lyderystės įgūdžių ugdymo programa regionams „Aktyvaus pilietiškumo modelio plėtra”" baigiamąją konferenciją „Išmok. Kurk. Veik.“, vyksiančią 2023 m. gegužės 12 d., Šiauliuose.

Tarptautinė karjeros ir įgūdžių formavimo konferencija „Išmok. Kurk. Veik.“ padės lengviau atrasti ateities pasirinkimų kelią bei skatins ryžtingai ir tikslingai siekti svajonių.️

Programoje smagios praktinės patirtys, šiuolaikinio aktyvaus pilietiškumo pavyzdžiai, netradicinės sėkmės istorijos, Šiaulių krašto NVO pristatymas visuomenei ir savanorystės galimybės jaunimui.

Klausysimės, mokysimės, kursime ir veiksime kartu su tarptautine savo sričių profesionalų, motyvatorių, įkvėpėjų ir ekspertų komanda, kurią sudaro net 15 pranešėjų! Išgirsime lektorių iš Latvijos, Estijos, Didžiosios Britanijos ir JAV. Specialiai į šią konferenciją, susitikti su Šiaulių krašto jaunimu, atskrenda pripažintas savo šalyje, garsus visame pasaulyje JAV tarptautinis treneris ir mentorius, vienas iš TEDx veidų - Jay Johnson.

Konferencijos metu planuojama pasirašyti Šiaulių apskrities jaunimo ir su jaunimu dirbančių NVO jungtinę veiklos vykdymo ir bendradarbiavimo strategiją.

Tai ne tik lyderystės konferencija, bet ir savęs pažinimo bei tobulėjimo mokymai.

KAM SKIRTA? Nemokama konferencija skirta Šiaulių krašto jaunimui ir visiems norintiems.

KADA? 2023 m. gegužės 12 d. (penktadienį), 10:00-18:00 val.

KUR? Šiaulių kultūros centre (Aušros al. 31, Šiauliai)

KAIP? Norintiems dalyvauti registracija BŪTINA, užpildant šią anketą

Dalyvių skaičius ribotas. Pirmenybė teikiama prie projekto prisidėjusioms jaunimo grupėms ir organizacijoms bei laiku pateikus duomenis.

Nepamiršk: „Išmok + Kurk = Veik!“

Projektas yra Aktyvių piliečių fondo, finansuojamo EEE finansinio mechanizmo lėšomis, dalis.

Informaciją teikia JCI Šiauliai,  aktyvuspilietis.lt;  jci.lt

Jaunimo reikalų koordinatorė (vyr. specialistė) Dalia Vietienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas