Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Užbaigtas Šiaulių „Saulėtekio“ gimnazijos sporto aikštyno atnaujinimas!

Baigtas Nacionalinės sporto agentūros projektas - „Šiaulių „Saulėtekio“ gimnazijos sporto aikštyno atnaujinimas“, Nr. SP2021-1-094. Projektą įgyvendino Šiaulių „Saulėtekio“ gimnazija, projekto įgyvendinimo laikotarpis: 2021 m. rugpjūčio 12 d. – 2023 m. lapkričio 30 d. Projektą finansavo Nacionalinė sporto agentūra, Šiaulių miesto savivaldybė ir regbio klubas „Baltrex“. Projekto partneriai: Šiaulių lopšelis-darželis „Bitė”, Lieporių bendruomenės centras, Šiaulių „Spindulio“ ugdymo centras.

Projekto metu įrengtas profesionalus dirbtinės dangos regbio stadionas, kuris bus pritaikytas ir futbolo žaidimui, taip pat įrengtos dvi naujos paplūdimio tinklinio aikštelės, dirbtinės dangos krepšinio aikštelė ir lauko treniruokliai. Labai svarbu paminėti, kad stadione įrengtas aukštos kokybės apšvietimas, todėl juo bus galima naudotis ir tamsiu paros metu. Dirbtinė stadiono danga leis sportininkams ir bendruomenei užsiimti fizine veikla bet kuriuo metų laiku. Stadiono rangos darbus vykdė UAB „Grindinio sprendimai“. Jauna ir profesionali įmonė pasiekė  visus iškeltus projekto tikslus ir sėkmingai atliko darbus. Šis projektas yra puikaus bendradarbiavimo pavyzdys, kai biudžetinis sektorius randa bendrų idėjų su verslo atstovais ir imasi iniciatyvų, kurios gali tapti tinkamu pavyzdžiu ateityje. Esame labai dėkingi Šiaulių miesto savivaldybės administracijai ir tarybai, kad palaikė mūsų idėją ir visada skyrė dėmesį mūsų prašymams.

Svarbu pabrėžti, kad gimnazijoje jau penkerius metus vystoma sporto kryptis, todėl šio sporto aikštyno labiausiai laukia mokiniai, kuriems atsivers dar didesnės galimybės sveikai fizinei veiklai. Mūsų kaimynų l/d „Bitė“ ir „Spindulio“ ugdymo centro mokiniai taip pat su nekantrumu laukia, kada galės išbandyti šį aikštyną. Na, o miesto ir visos Lietuvos regbio bendruomenei tai nauja vieta, kur bus galima stebėti aukšto lygio regbio kovas. Šis stadionas bus atviras visai miesto bendruomenei ir jame bus organizuojamos įvairios sportinės veiklos bei varžybos.

Tik kartu galima nuveikti daugiau.

Šiaulių „Saulėtekio“ gimnazijos informacija ir nuotraukos

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis