Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Vasaros darbo mugė „Darbavasaris“

Artėjant vasaros atostogoms Šiaulių regioninis karjeros centras 2023 m. gegužės 3 d. nuo 15 val. į vasaros darbo mugę „Darbavasaris“ kviečia tiek Šiaulių miesto, tiek Šiaulių rajono bendrojo ugdymo mokyklų bei profesinio mokymo įstaigų mokinius ir studentus.

Mugės tikslas – sudaryti galimybę mokiniams pabendrauti su darbdaviais, siūlančiais sezonines darbo vietas, sužinoti apie mokinių įdarbinimo sąlygas ar savanorystės galimybes.

Mugėje dalyvaus darbdaviai siūlantys laisvas darbo vietas įsidarbinimui vasarą Šiaulių mieste ir rajone, Lietuvos pajūryje.

Valstybinės darbo inspekcijos ir Valstybinės mokesčių inspekcijos atstovai konsultuos nepilnamečių ir jaunimo darbo teisės bei mokesčių klausimais, pristatys saugaus darbo sąlygas, verslo vystymo nuo 14 metų galimybes.

Jei vis dėl to įsidarbinti vasaros atostogų metu mokiniui dar nedrąsu  - Šiaulių miesto ir rajono savivaldybių Jaunimo reikalų koordinatoriai, Šiaulių apskrities P. Višinskio viešosios bibliotekos darbuotojai, Lietuvos Raudonojo kryžiaus savanoriai pristatys jaunimo užimtumo programas mieste ir rajone, savanorystės programas, užimtumo vasarą galimybes viešose Šiaulių miesto ar rajono įstaigose.

Regioninio karjeros centro karjeros specialistės konsultuos mokinių atsineštus CV, parodys kur, kokioje sistemoje ir kaip ieškoti darbo nepilnamečiams ir jaunimui.

Čiupk draugą už parankės ir skubėk į Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešąją biblioteką, Aušros al. 62, III aukštą.

Mugė vyks: Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka, Aušros al. 62, Šiauliai, III a. fojė.

Planuojama trukmė – 2 val.

Registracija į renginį

Informaciją teikia Užimtumo tarnyba prie LR SADM, Tilžės g. 152, Šiauliai, tel. +370 700 78698, +370 659 68 934

Jaunimo reikalų koordinatorė (vyr. specialistė) Dalia Vietienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas