Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Vizitas į vieną moderniausių įmonių Pabaltijo šalyse

Šiaulių miesto savivaldybės administracijos atstovai lankėsi Šiaulių mieste įsikūrusioje vienoje moderniausių plieno apdirbimo įmonių Pabaltijo šalyse UAB „Plieno fortas“. Įmonė tiekia gaminius ir paslaugas daugeliui Europos šalių. Fortas patirtis leidžia atlikti plieno apdirbimo paslaugas ir gaminti plieno detales įvairioms pramonės šakoms – miško technikos, žemės ūkio technikos, statybos, baldų, interjero, medicinos, parduotuvių įrangos, industrinių įrengimų gamintojams. Kita taip pat labai svarbi Fortas veikla plieninių durų gamyba. Šiuo metu įmonėje dirba 190 kvalifikuotų ir patyrusių darbuotojų. Forte įdiegti ISO kokybės standartai, OHAS ir EN vadybos sistemos standartai. Į naują įrangą įmonė 2019 m. investavo per 4,5 mln. Eur.

Susitikimo metu įmonės vadovas Saulius Račius pristatė vykdomą įmonės veiklą, aprodė moderniai įrengtas administracijos patalpas bei gamybinius pastatus, papasakojo apie turimą įrangą leidžiančią greitai ir kokybiškai pagaminti gaminius. Buvo aptartos įmonės plėtros galimybės, diskutuota apie kvalifikuotų specialistų pasiūlą ir paklausą mieste. Paliesta ir Covid-19 pandemija bei jos įtaka įmonės veiklai.

Džiaugiamės, kad Šiaulių mieste veikia moderni, puikias darbo sąlygas galinti pasiūlyti ir aukštos kokybės produkciją gaminanti įmonė. Linkime kuo didžiausios sėkmės darbuose.

Ekonomikos ir investicijų skyriaus informacija

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas