Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Žmonių su negalia įtrauktis į atvirą darbo rinką: kaip efektyviai galime dirbti kartu?

Aktyvus, motyvuotas, kompetentingas asmuo, turintis negalią, – ar suteikiame jam visas galimybes įsidarbinti ir kurti karjerą išsvajotoje srityje? 

Deja, neretai žmonių su negalia įsitraukimą į darbo rinką riboja išankstinės nuostatos apie jų sveikatos sunkumus ar sudėtingą įsiliejimą į komandą ir baimė dėl kitų darbuotojų, klientų nuomonės. 

Neįgaliųjų reikalų departamentas drauge su Dirbančių neįgaliųjų asociacija kviečia Jūsų įmonę tapti pokyčių kūrėjais ir pavyzdžiais, kaip sėkmingai bei efektyviai galime keisti visuomenės požiūrį ir įtraukti žmones su negalia į savo įmonių komandas, užtikrinant lygias įsidarbinimo galimybes atviroje darbo rinkoje visiems asmenims.

Dalyvaukite Neįgaliųjų reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos organizuojamuose mokymuose „Žmonių su negalia įtrauktis į atvirą darbo rinką: kaip efektyviai galime dirbti kartu?“ ir drauge įsitikinkime,  jog šie kolegos savo profesiniais gebėjimais, patirtimi gali ne tik įvairiapusiškai papildyti skirtingus darbo kolektyvus, bet ir kurti pridėtinę vertę visai įmonei. 

Apie bendravimo ypatumus bei skirtingų negalių specifiką, valstybės pagalbą įdarbinant žmones su negalia bei LR Užimtumo įstatymo pokyčius – jau lapkričio 17 d., 9.00 val., Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės Bitės viešojoje bibliotekoje.

Mokymus ves ir savo patirtimi dalinsis Dirbančių neįgaliųjų asociacijos vadovė Simona Kunigonytė bei lektorė Rūta Kupčinskaitė.

Mokymai nemokami, tačiau būtina registracija. Dalyvavusiems mokymuose bus išduodami pažymėjimai.

Registraciją rasite:  https://forms.gle/Xhe96LiXXSVhfvS98

Išsamesnė informacija bus suteikta po registracijos. 

Renginio programa -  ČIA .

Dirbančių neįgaliųjų asociacijos informacija
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas