Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Gatvių asfaltavimas prisidedant paramos lėšomis

Fiziniai ir (ar) juridiniai asmenys pageidaujantys, kad būtų svarstoma dėl gatvės su žvyro danga asfaltavimo darbų atlikimo jų ir Šiaulių miesto savivaldybės lėšomis 2025 metais, iki šių metų gegužės 1 d. turi pateikti nustatytos formos prašymą (prašymo forma pridedama).

Asmenys, norintys gauti informaciją apie gatvės su žvyro danga preliminarią asfaltavimo darbų kainą, preliminarų asfaltavimo darbų terminą pagal numatomą teikti paramos dydį bei norintys gauti kitą aktualią informaciją gali pateikti laisvos formos prašymą Šiaulių miesto savivaldybės administracijai.

Paramos lėšų teikimo ir paramos teikimo sutarčių pasirašymo  tvarka nustatyta gatvių su žvyro danga asfaltavimo, prisidedant paramos lėšomis, tvarkos apraše, kurį galite rasti gatvių asfaltavimo skiltyje: https://siauliai.lt/list/view/gatviu-remontas.

Dėl papildomos informacijos galite kreiptis į Šiaulių miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio ir aplinkos skyriaus Infrastruktūros poskyrio vyr. specialistę Viktoriją Žutautę tel. +370 41 500 539 arba el. p.:  .

Miesto ūkio ir aplinkos skyrius