Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Parengta skaitmeninė mokymo priemonių knyga ,,Pamoka kitaip"

 

Šiaulių “Romuvos” progimnazijos mokytojos Ineta Zabarienė ir Odeta Juršė siekdamos tikslingo išmaniųjų informacinių skaitmeninių technologijų naudojimo priešmokyklinio ir pradinio ugdymo procese kvietė Lietuvos mokytojus, kad išbandytų, kurtų ir dalytųsi pačių sukurtomis skaitmeninėmis priemonėmis.

Džiaugiamės gausiu būriu priešmokyklinio ugdymo, pradinio ugdymo pedagogų ir švietimo pagalbos specialistų skaitmeninių mokymo priemonių knygos kūrimo projekte “Pamoka kitaip”. Sulaukėme daugiau kaip 60 sukurtų mokymo priemonių net iš 49 Lietuvos švietimo įstaigų.

Parengta skaitmeninė knyga skirta 6-10 metų vaikams – matematikos, lietuvių kalbos, pasaulio pažinimo/gamtos mokslų/visuomeninio ugdymo įgūdžių formavimui ir tobulinimui, atsižvelgiant į ugdomąsias kompetencijas, panaudojant internetinius įrankius (pvz.: “wordwall”, “learningapps”, “Kahoot”, “crasswordlabs”, “Edupuzzle”, “storyjumber” ir kt.).

Knygos kūrimo projektas įrodė, kad sutelkus savo srities specialistų patirtį, galima sukurti naudingą skaitmeninių mokymo priemonių rinkinį, mokytis vieniems iš kitų, semtis idėjų įdomioms pamokoms bei įkvėpimo naujiems projektams.

Projekto partneris – Šiaulių miesto savivaldybės Švietimo centras.

 

Nuoroda į knygą:

https://read.bookcreator.com/7Uwcr7JBNxdBHfKfv28NLgrTALn2/BJLb4J5ERNCbkR8q_2zyfg

Pradinio ugdymo pedagogė Odeta Juršė

Švietimo skyriaus vyr. specialistė Dainutė Dubinienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas