Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Paslaugoms gerinti: Šiaulių miesto savivaldybės viešoji biblioteka pasirašė 30 bendradarbiavimo sutarčių  

Šiaulių miesto savivaldybės viešoji biblioteka 2022 metais pasirašė 30 bendradarbiavimo sutarčių su Šiaulių miesto švietimo įstaigomis: 6 su gimnazijomis, 10 su progimnazijomis, 10 su lopšeliais-darželiais ir 4 su kitomis ugdymo įstaigomis.

Šiomis sutartimis užmegzta graži bibliotekos ir švietimo įstaigų draugystė, skatinanti neformalų ugdymą bibliotekoje, vaikus ir jaunimą atrasti mokymosi ir laisvalaikio galimybes bibliotekoje susipažįstant ir išbandant čia esančias įvairias veiklas (Kultūros paso, krepšelio edukacijos, Karaokės, Šeimų, Komiksų, Multisensorinės erdvės, Užsienio kalbų mokymosi centras, interaktyvi spalvinimo knyga ir kt.).

Viena iš naujovių su kuria susipažįsta ir išbando priešmokyklinukai, pradinių ir vyresnių klasių moksleiviai yra Šiaulių miesto savivaldybės viešojoje bibliotekoje įrengta Savitarnos sistema (radijo bangomis su identifikavimo atmintimi (RFID) valdoma skaitytojų aptarnavimo ir leidinių apskaitos sistema). Ja naudojantis galima paprastai ir greitai pasiskolinti ar grąžinti bibliotekos leidinius. Savitarnos sistemą galima rasti šiuose Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos padaliniuose:

  • „Šaltinėlio“ filiale (Trakų g. 20A) • Lieporių filiale (Tilžės g. 36) • „Aido“ filiale, Skaitytojų aptarnavimo ir Bibliografijos-informacijos skyriuose (Aido g. 27) • „Saulės“ filiale (K. Korsako g. 10) • Vaikų literatūros skyriuje (Gvazdikų takas 8)

Iki malonaus susitikimo bibliotekoje!

Savitarnos Sistema įrengta įgyvendinant projektą „Paslaugų teikimo ir asmenų aptarnavimo kokybės gerinimas Šiaulių miesto savivaldybės administracijoje ir Šiaulių miesto savivaldybės viešojoje bibliotekoje". Finansuojama Europos socialinio fondo lėšomis. Projekto Nr. 10.1.3-ESFA-R-920-61-0005.

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas