Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Ką turėtumėte žinoti mobilizacijos ar karo atveju?

Mobilizacijos mokykla – Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie Krašto apsaugos ministerijos sukurta mokymo platforma, kuri sukurta norint suteikti kuo daugiau žinių apie mobilizaciją, priimančiosios šalies paramą ir pilietinį pasipriešinimą. Ši platforma yra skirta piliečiams, kurie norėtų žinoti daugiau, gebėtų prisidėti prie susitelkusios visuomenės kūrimo, rastų savo vietą mobilizacijos ar karo atveju.

Prisijungimas prie platformos nemokamas, laisvai pasiekiamas iš bet kurios šalies ir tinklo. Naudojantis programa Microsoft Community Training (MCT), prie Mobilizacijos mokyklos jungiamasi taikant ypač saugų dviejų faktorių prisijungimo būdą mobiliuoju telefonu.

* Suvedus telefono numerį, generuojamas prisijungimo kodas, kuris atsiunčiamas SMS.

* Įvedus gautą kodą, prisijungiama prie Mobilizacijos mokyklos.

* Pagal suvestą telefono numerį sukuriamas vartotojo profilis, prie kurio jungtis galima iš skirtingų įrenginių (kaskart jungiantis, gaunamas naujas prisijungimo kodas).

* Kai prisijungsite, susipažinsite su vartotojams skirta informacija apie asmens duomenų tvarkymą. Visą informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite adresu https://mppd.lrv.lt/media/viesa/saugykla/2024/1/3WMggTXJTwM.pdf. El. paštas pasiteirauti: [email protected].

Mokymosi platformą galite pasiekti adresu https://mobilizacijosmokykla.lt/.

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis